ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Μαρία Αγιομυργιαννάκη υποψήφια σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Η Μαρία Αγιομυργιαννάκη υποψήφια σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Μια ακόμα δραστήρια και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία υποψήφια, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Μαρία Αγιομυργιαννάκη, το γένος Ανδρουλάκη, τουριστική επιχειρηματία στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας εδώ και 25 χρόνια, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Μαρία Αγιομυργιαννάκη είναι σύζυγος του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων αν. Κρήτης Μανόλη Αγιομυργιαννάκη, ενώ έχει διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας υπηρετώντας τον από τις θέσεις της Αντιπροέδρου και της Ταμία. Έντονα ευαισθητοποιημένη κοινωνικά, με πλούσια δράση προσφοράς, γνώσεις, δυνατότητα και βούληση, θεωρείται ότι θα συμβάλει σημαντικά στη συνέχιση της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια αγαπητή και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψήφια, η Μαρία Αγιομυργιαννάκη, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία του τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Πρόκειται για μια γυναίκα δραστήρια, αγαπητή και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, η οποία έχει τη διάθεση και την όρεξη να προσφέρει ακόμα περισσότερα, μέσα από την κοινή προσπάθεια. Μαζί και με την Μαρία, συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για το Μαλεβίζι και τους κατοίκους του. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάδειξης κάθε συγκριτικού πλεονεκτήματος αυτού του ευλογημένου τόπου. Με αναπτυξιακά έργα, με οραματικό προγραμματισμό και με ρεαλιστική προσέγγιση, προχωράμε μπροστά! Πάντοτε με σεβασμό, ειλικρίνεια και αξιοπιστία. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά την αγαπητή Μαρία Αγιομυργιαννάκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video