ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού & Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου είχε ο Γ. Κουράκης

Συνάντηση με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού & Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου είχε ο Γ. Κουράκης

Συνάντηση με την Διοίκηση και τα μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού & Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα, οι επαγγελματίες του επισιτισμού έθεσαν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο σε τοπικό επίπεδο και κυρίως τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία των καταστημάτων και τους κοινόχρηστους χώρους, την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί ο Δήμος Ηρακλείου, την καθαριότητα, την μη επαρκή αστυνόμευση και την έλλειψη φωτισμού στο ιστορικό κέντρο.

Ο Γιάννης Κουράκης, αφού άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα του Συνδέσμου, τόνισε πως στο πρόγραμμα της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο αλλά και η πολιτική βούληση για την οριστική επίλυση όλων των θεμάτων που ετέθησαν, με παρεμβάσεις που θα εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων, μέσα από μια εικόνα ομοιογένειας και καλαισθησίας. «Η συνεργασία και η συνεννόηση ήταν και είναι πάντα στις πολιτικές μας προτεραιότητες. Έχουμε την βούληση και την τόλμη να δρομολογήσουμε άμεσα, από το πρώτο κιόλας διάστημα, όλα εκείνα τα μέτρα και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των ζητημάτων», υπογράμμισε ο Γιάννης Κουράκης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video