ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επετειακή εκδήλωση των super & mini markets ΦΑΙΣΤΟΣ

Επετειακή εκδήλωση των super & mini markets ΦΑΙΣΤΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 η Επετειακή εκδήλωση των super & mini markets ΦΑΙΣΤΟΣ ,για τα 40 χρόνια παρουσίας και δραστηριότητας στο χώρο του Εμπορίου στην Κρήτη .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης Κος Αρναουτάκης Σταύρος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Κος Λαμπρινός Βασ. ,ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Κος Παπαδάκης Εμ., ο Υποδιοικητής τροχαίας Ηρακλείου Κος Καρακούδης Στ. ,ο Διευθυντής της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηρακλείου Κος Σωμαράς Ζαχ., εκπρόσωποι του Κέντρου Διημέρευσης και Φροντίδας ΑμΕΑ ‘ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ’, μέτοχοι της Εταιρίας, οι εργαζόμενοι της Εταιρίας και πλήθος προμηθευτών και συνεργατών της εταιρίας ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ.

Η εκδήλωση είχε Φιλανθρωπικό χαρακτήρα ,αφού ένα σημαντικό ποσό δόθηκε στο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ, αναδεικνύοντας το Κοινωνικό πρόσωπο της ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ ,αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι τα super & mini markets ΦΑΙΣΤΟΣ αποτελούν μέρος της Κοινωνίας μας και των θεμάτων που αντιμετωπίζει .

Το Δ.Σ. και ο Διευθυντής της Εταιρίας Κος Συριγωνάκης Νίκος, ευχαρίστησαν όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο τίμησαν την εκδήλωση, όσους βοήθησαν τη λαχειοφόρο αγορά του Σωματείου Εργαζομένων και επίσης όλους τους Καταναλωτές που πραγματικά εμπιστεύονται και έχουν αγκαλιάσει με Αγάπη τα καταστήματα ΦΑΙΣΤΟΣ σε όλη την Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης τιμήθηκαν από το Δ.Σ. της ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ ο Κος Βιτώρος Γεώργιος και ο Κος Μονιάκης Στάθης για την προσφορά τους στην Κρητική παράδοση και το Φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν .Τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο Πρόεδρος της ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ Κος Παπαδάκης Μιχ. από το κέντρο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ,για την διαχρονική βοήθεια που προσφέρει η Εταιρία στο κέντρο αποκατάστασης .


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video