ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενεργοί Πολίτες: «Και πάλι απροετοίμαστη η Δημοτική αρχή»

Ενεργοί Πολίτες: «Και πάλι απροετοίμαστη η Δημοτική αρχή»

Με αφορμή την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης της απόφασης απορρόφησης της ΔΕΠΤΑΗ από τη ΔΕΠΑΝΑΛ ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης "Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες", Ηλίας Λυγερός προέβη στην παρακάτω δήλωση:

"Και πάλι απροετοίμαστη και με υπεροψία η Δημοτική αρχή.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ακύρωσε την απόφαση απορρόφησης της ΔΕΠΤΑΗ από την ΔΕΠΑΝΑΛ για δύο ουσιαστικούς λόγους . Πρώτον γιατί η απόφαση δεν συμπλήρωσε την απόλυτη πλειοψηφία ( την έχει χάσει πολύ καιρό τώρα η Δημοτική αρχή ) του 50% και δεύτερον διότι δεν εφαρμόστηκε πλήρως και σωστά το νομικό πλαίσιο.
Η υπεροψία κατά την συνεδρίαση και η μη ανίχνευση σύγκλισης και συνεργασίας με τις υπόλοιπες δυνάμεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για ένα θέμα τόσο σοβαρό και με άμεσες επιπτώσεις στη στήριξη και λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου επιβαρύνει αποκλειστικά την σημερινή Δημοτική αρχή και δημιουργεί πρόσθετα εμπόδια.

Οι "Ενεργοί Πολίτες" στο Δημοτικό Συμβούλιο , αλλά και στις συνεδριάσεις των δύο εταιρειών, πρότειναν διέξοδο τόσο για το νομικό καθεστώς της νέας εταιρείας όσο και για την λειτουργία και οργάνωση της.
Η Δημοτική αρχή όμως απέριψε τις προτάσεις μας με υπεροψία . Η πραγματικότητα είναι όμως διαφορετική και την προσγείωσε απότομα .

Και να σκεφτεί κανείς ότι με βάση τα νέα δεδομένα στους δήμους απαιτούνται συγκλίσεις τις οποίες ο κ. Λαμπρινός και η παράταξη του καθημερινά τις αρνούνται".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video