ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρέμβαση της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας για τα ετοιμόρροπα κτίσματα

Παρέμβαση της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας για τα ετοιμόρροπα κτίσματα

Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία με επιστολή προς την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Στέλλα Αρχοντάκη, ζητά από τη Δημοτική Αρχή να μεριμνήσει ώστε να καθαιρεθούν άμεσα τα ετοιμόρροπα στοιχεία του κτιρίου. Ζητά επίσης να ελεγχθούν και άλλα κτίρια που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση, των οποίων οι ιδιοκτήτες αδιαφορούν ή αδυνατούν να τα επισκευάσουν.

Αναλυτικότερα:

«Παρατηρούμε τελευταία ότι πολλά από τα ετοιμόρροπα κτίσματα της πόλης μας είναι σε άσχημη κατάσταση και λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών είναι υπαρκτός ο κίνδυνος κατάρρευσης, με σοβαρές επιπτώσεις κυρίως σε πολυσύχναστους δρόμους. Πιο συγκεκριμένα στην αρχή της κεντρικής αγοράς (οδός 1866), υπάρχει εγκαταλελειμμένο κτίσμα σε άθλια κατάσταση, με τις τέντες των καταστημάτων που βρίσκονται ακριβώς από κάτω να μην αφήνουν ελεύθερη την θέα του. Σε αυτή την περίπτωση εκτιμούμε ότι υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πρέπει επειγόντως να αποκατασταθούν οι βλάβες του κτιρίου, γιατί είναι ορατός ο κίνδυνος να συμβεί κάτι πολύ δυσάρεστο εις βάρος των καταστηματαρχών, αλλά και των δημοτών που περπατούν ξέγνοιαστοι από κάτω.

etoimorropa irakleio2

Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία με επιστολή προς την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Στέλλα Αρχοντάκη, ζητά από τη Δημοτική Αρχή να μεριμνήσει ώστε να καθαιρεθούν άμεσα τα ετοιμόρροπα στοιχεία του κτιρίου. Οι εργασίες αυτές μπορούν να γίνονται τις Κυριακές που είναι κλειστά τα καταστήματα, για να μπορεί να γίνει αποκλεισμός του χώρου από τους διερχόμενους. Ζητά επίσης να ελεγχθούν και άλλα κτίρια που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση, των οποίων οι ιδιοκτήτες αδιαφορούν ή αδυνατούν να τα επισκευάσουν.

etoimorropa irakleio3

Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία ζητά ακόμα να ενημερωθεί για την εξέλιξη της καταγραφής των ετοιμόρροπων κτισμάτων της πόλης μας, η οποία είχε ανατεθεί από το Δήμο Ηρακλείου στο Τεχνικό Επιμελητήριο, σύμφωνα με προδιαγραφές που συνέταξε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video