ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χανιά: Ένταση για τον αυτοσχέδιο δρόμο στον Κερίτη

Χανιά: Ένταση για τον αυτοσχέδιο δρόμο στον Κερίτη

Οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής κοινότητας Μουσούρων συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης στον Αλικιανό μετά το κάλεσμα από τις καμπάνες της εκκλησίας.

Οι κάτοικοι εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους στο ενδεχόμενο επέμβασης του Εισαγγελέα για την υπόθεση του πρόχειρου αυτοσχέδιου δρόμου που έφτιαξαν στις εκβολές του ποταμού Κερίτη.

Η πληροφορία είχε δοθεί ήδη από το Σάββατο με δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολου Βουλγαράκη, ο οποίος είχε κάνει λόγο «Για ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο», με αφορμή τη δημιουργία του πρόχειρου δρόμου στο σημείο όπου έχει καταρρεύσει η γέφυρα στον ποταμό Κερίτη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, μάλιστα είχε εμφανιστεί έξαλλος με την συγκεκριμένη ενέργεια, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτό θα το βρει ο Εισαγγελέας».

Όπως είχε τόνισει ο κ. Βουλγαράκης την ευθύνη για το θέμα έχει αποκλειστικά η τεχνική υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας Χανίων, η οποία και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Αλικιανού προχώρησαν μόνοι τους και έφτιαξαν μέσα στην νύχτα ένα πρόχειρο δρόμο στο ποτάμι, στο σημείο που έχει καταρρεύσει η γέφυρα!

Η κατάσταση άρχισε να εκτονώνεται λίγο μετά τις 12:39 το μεσημέρι, οπότε και άρχισαν να αποχωρούν κάποιοι από τους συγκεντρωμενους.

Πηγη kriti24.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video