ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εντυπωσίασε η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου στην Κωνσταντινούπολη

Εντυπωσίασε η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου στην Κωνσταντινούπολη

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Μαλεβιζίου με μαέστρο την Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, μαζί με τις χορωδίες «Αναπνοή» του Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ηρακλείου με μαέστρο την Εύα Θανάση, τη Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Ηρακλείου «Άγιος Πολύκαρπος» και το μουσικό σύνολο Θύραθεν Vocal από τον Κρουσώνα, στη συναυλία στο Δήμο Κadikoy της Κωνσταντινούπολης.

Πρόκειται για μια πρόσκληση που έγινε προσωπικά στην μαέστρο της Δημοτικής Χορωδίας Μαλεβιζίου Εύα Κουτσογιαννάκη - Πιτσικάκη από την καθηγήτρια μουσικής Uzgul Turgai του Yildiz Technical University και που έδωσε τη δυνατότητα στη νέα σχετικά πολιτιστική δομή του Μαλεβιζίου, να αναπτύξει το πλούσιο ταλέντο της και εκτός συνόρων. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 22/3 τα μέλη της χορωδίας είχαν επισκεφτεί και το Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, όπου έδωσαν συναυλία ενώ σε συνάντησή τους με τον Οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο του δώρισαν το λεύκωμα του Δήμου «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη».

Αξίζει να τονιστεί ότι η δράση αυτή υποστηρίχτηκε και από την Περιφέρεια Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη, ο οποίος βρίσκεται σταθερά δίπλα στις πολιτιστικές δομές του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην μαέστρο της Χορωδίας μας Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, την Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού Άννα Φραντζεσκάκη και όλα τα μέλη της Δημοτικής μας Χορωδίας. Έχουν πετύχει πολλά και σημαντικά, μας κάνουν υπερήφανους τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και είμαι βέβαιος ότι μας επιφυλάσσουν ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video