ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εργασίες στον Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου Αχλάδας και στην Ι.Μ. Αγίας Πελαγίας

Εργασίες στον Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου Αχλάδας και στην Ι.Μ. Αγίας Πελαγίας

Ολοκληρώνονται οι διαγωνισμοί για τις αναπλάσεις των περιβάλλοντων χώρων του Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου και της Μονής της Αγίας Πελαγίας.

Στις εργασίες περιλαμβάνονται καθαιρέσεις φθαρμένων πλακοστρώσεων, νέα σταμπωτά δάπεδα και μαρμάρινες επενδύσεις, τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού (πέργκολες, παγκάκια, δοχεία απορριμμάτων, κλπ), χρωματισμοί, κ.α. Στόχος των νέων εργασιών είναι η αναβάθμιση των εκκλησιαστικών χώρων που προσελκύουν πιστούς και επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, τόσο σε αισθητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Με στοχευμένες παρεμβάσεις αναπλάσεων, βελτιώνουμε τις συνθήκες καθημερινότητας, εξωραΐζουμε σημαντικά εκκλησιαστικά μνημεία του τόπου μας και αλλάζουμε την εικόνα στην Αχλάδα, στην Αγία Πελαγία, αλλά και σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Παράλληλα, με τα συγκεκριμένα έργα στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου και στον Ι.Ν. Αγίας Πελαγίας, ανταποκρινόμαστε σε καθολικά και δίκαια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο που και σε αυτά τα έργα μας υποστηρίζει αποτελεσματικά, όπως επίσης και να συγχαρώ την Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού Εύη Αποστολάκη, τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γιώργο Πεδιώτη και όλα τα μέλη του συμβουλίου του, καθώς επίσης και όλα τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, για το πολύ καλό αποτέλεσμα».

Τα έργα χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video