ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη Δημάρχου Ηρακλείου στο Κοινωνικό Φαρμακείο

Επίσκεψη Δημάρχου Ηρακλείου στο Κοινωνικό Φαρμακείο

Τον καινούργιο χώρο όπου λειτουργεί το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου, επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.
Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη ενημερώθηκε από το προσωπικό του Φαρμακείου σχετικά με το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος για τις υπηρεσίες της δομής, καθώς και για τον αριθμό των σταθερών ωφελουμένων που πλησιάζει τους 100 μηνιαίως.

Όπως δήλωσε σχετικά: «Είχαμε πει προεκλογικά ότι θα διεκδικήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται για την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής. Με αυτόν τον τρόπο, και με ίδια έσοδα, έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα προστασίας για τους συμπολίτες που χρειάζονται την βοήθειά μας. Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου εντάσσεται στην ίδια λογική και αποτελεί μια ακόμη δομή που ιδρύσαμε, η οποία προσφέρει ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

Υπενθυμίζουμε ότι το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου είναι χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και παρέχει δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα σε άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Λειτουργεί από το 2017 ενώ στις αρχές του 2019 μετακόμισε στο ισόγειο του κτιρίου επί της οδών Κυδωνίας και Μινωταύρου

Οι ώρες που εξυπηρετεί το κοινό είναι 08.30 – 14.00 (καθημερινές).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο: 2810-289874.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video