ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κουκιαδάκης: «Δικαιώνονται οι προσπάθειες που έγιναν από την Περιφερειακή Αρχή»

Κουκιαδάκης: «Δικαιώνονται οι προσπάθειες που έγιναν από την Περιφερειακή Αρχή»

Με αφορμή την ανακοίνωση του Χ. Σπίρτζη για το ΒΟΑΚ, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η αναμενόμενη δημοπράτηση του ΒΟΑΚ , σε συνδυασμό με την κατασκευή του αεροδρομίου στο Καστέλλι, τη σχεδιασμένη αξιοποίηση του αεροδρομίου «Ν.Καζαντζάκης» για να μη γίνει νέο «Ελληνικό» ή Αμερικάνικη Βάση Γουρνών, την ενεργειακή διασύνδεση της Κρήτης και την αξιοποίηση του υφιστάμενου ενεργειακού πλούτου δημιουργούν νέα δεδομένα ανάπτυξης.

Η επιλογή του ρεαλιστικού σεναρίου για τη χάραξη και την ανάθεση (Παραχώρηση , Σύμπραξη ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα, Δημόσιες Επενδύσεις ) συνδυασμένη με το ενδιαφέρον σημαντικών Ελληνικών κύριων εταιρειών να λάβουν μέρος στη διαγωνιστική διαδικασία μας επιτρέπει να πούμε ότι βήμα-βήμα δικαιώνονται οι προσπάθειες που έγιναν από την Περιφερειακή Αρχή.

Επιμέρους αναγκαίες βελτιώσεις στη χάραξη ( π.χ. μετατόπιση ή «υπογειοποίηση» του τμήματος που διασχίζει και διαιρεί το Ηράκλειο μπορεί να προβλεφθούν στο στάδιο της Οριστικής Μελέτης) την οποία οφείλουμε να παρακολουθήσουμε με συνέπεια και σοβαρότητα.

Ο διάλογος, οι προτάσεις , η συνεργασία όλων μας μπορεί να εγγυηθούν την ολοκλήρωση του έργου».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video