ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο Υπουργείο Εσωτερικών για νέες χρηματοδοτήσεις

Στην Αθήνα ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θανάσης Κύρκος

Στο Υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται σήμερα Τετάρτη ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Μαλεβιζίου για την διεκδίκηση νέων χρηματοδοτήσεων για την αποκατάσταση ζημιών που προκάλεσαν τα τελευταία έντονα καιρικά φαινόμενα σε περιοχές του Δήμου, καθώς και για την εξεύρεση νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων για έργα του Μαλεβιζίου.

Ο Αντιδήμαρχος μαζί με τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη θα έχει μια σειρά συναντήσεων με στόχο την ενημέρωση των στελεχών του Υπουργείου για όλες τις έτοιμες μελέτες που υπάρχουν στο Δήμο και οι οποίες μπορούν άμεσα να κατατεθούν προς χρηματοδότηση, καθώς και για κάθε νέο χρηματοδοτικό εργαλείο που ετοιμάζεται από την πλευρά του Υπουργείου. Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο Δήμος Μαλεβιζίου είναι στην κορυφή των χρηματοδοτήσεων από διάφορα προγράμματα, με αποτέλεσμα την εκτέλεση δεκάδων έργων σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Δεν σταματάμε ούτε στιγμή την προσπάθεια να εξασφαλίσουμε πρόσθετες χρηματοδοτήσεις για τον τόπο μας. Με τεκμηριωμένα επιχειρήματα και προγραμματισμένες ενέργειες, με ισχυρές συνεργασίες και επιμονή, έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα σημαντικά αποτελέσματα και την υλοποίηση έργων πολλών δεκάδων εκατομμυρίων. Έτσι και συνεχίζουμε, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και με αποκλειστικό γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πολιτών του Μαλεβιζίου. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη που για μια ακόμα φορά βρίσκεται στο πλευρό μας και ενισχύει τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής που εγγυώνται ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα στο Μαλεβίζι».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video