ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στα Χανιά στη σύσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο Κώστας Μαμουλάκης

Στα Χανιά στη σύσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο Κώστας Μαμουλάκης

Στα Χανιά βρέθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συμμετέχοντας στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Κρήτης και στην σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρεία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη, με θέμα την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Αξίζει να τονιστεί ότι η ειδική, έκτακτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, πραγματοποιήθηκε στα Χανιά με στόχο να εκφραστεί η καθολική συμπαράσταση όλων των Δήμων της Κρήτης, στους δήμους της Π.Ε. Χανίων που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της προηγούμενης εβδομάδας.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Συμπαραστεκόμαστε στους δήμους της Π.Ε. Χανίων που επλήγησαν περισσότερο από κάθε άλλο δήμο της Κρήτης από τις πρόσφατες θεομηνίες και παράλληλα, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τους απαραίτητους πόρους για την κάλυψη των ζημιών του Δήμου Μαλεβιζίου. Υπάρχει μια άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων, η Περιφέρεια και η Π.Ε.Δ. Κρήτης έχουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό και ανταποκρίνονται άψογα στον ρόλο τους και ενωμένη όλη η Κρήτη, προσπαθεί να καλύψει τις πληγές της».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video