ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Ηράκλειο στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο των Δημάρχων

Το Ηράκλειο στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο των Δημάρχων

Με τη συμμετοχή του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η δεύτερη Ευρωπαϊκή Σύνοδος των Δημάρχων.

Πρόκειται για το νέο κοινοτικό θεσμό που καθιερώθηκε σε σύντομο χρόνο ως κορυφαία πολιτική συνάντηση των πόλεων της Ευρώπης, με διοργανωτές την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωκοινοβούλιο, την Επιτροπή Περιφερειών και το Δίκτυο Eurocities.

Η συμμετοχή της πόλης του Ηρακλείου σε αυτό το θεσμό αποτελεί σπουδαία αναγνώριση έπειτα και από την επιτυχημένη διοργάνωση στις 9 Φεβρουαρίου μίας από τις 20 πανευρωπαϊκές ημερίδες με θέμα "Διάλογος με τους πολίτες" σε συνεργασία με το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης και τους Ευρωπαίους Φεντεραλιστές.

synodos dhmarxwn irakleio garancini2

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων εκείνης της ημερίδας συμπεριελήφθη στο επίσημο πρόγραμμα της Συνόδου και έγινε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού και Επικοινωνίας κ. Gian Andrea Garancini που εκπροσώπησε το Δήμο Ηρακλείου.

Στην ολομέλεια ο κ. Garancini πρότεινε επίσης τη δημιουργία δικτύου Δημοτικών Συμβουλίων Νέων, υπό την εποπτεία του Eurocities και των Πρεσβευτών Νεολαίας του, ως συμβουλευτικό προς τα δημοτικά συμβούλια των μελών του Eurocities θεσμό, πρόταση που υιοθετήθηκε από το σύνολο των συμμετεχόντων και θα συζητηθεί προσεχώς.

106 Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι από 86 πόλεις της ΕΕ απηύθυναν πρόσκληση στο Δήμο Ηρακλείου να εκπροσωπηθεί στις Βρυξέλλες ώστε να παρουσιάσει την συγκεκριμένη πρόταση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ του του Eurocities τον ερχόμενο Ιούνιο με στόχο την υιοθέτησή της.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video