ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εργασίες ανάπλασης στην πλατεία του Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους στον Κρουσώνα

Εργασίες ανάπλασης στην πλατεία του Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους στον Κρουσώνα

Τη σύμβαση ανάπλασης της πλατείας του πρώην Δημοτικού Καταστήματος Κρουσώνα, η οποία βρίσκεται δίπλα από την Πλατεία του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους & Μεταμόρφωσης Σωτήρα.

 

Στις εργασίες, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, προβλέπεται η διαμόρφωση της πλατείας και η εκτέλεση όλων των απαραίτητων οικοδομικών εργασιών, η διαπλάτυνση του δρόμου για να είναι εφικτή η άνετη πρόσβαση ασθενοφόρου (δεδομένου ότι το Περιφερειακό Ιατρείο της Δ.Ε. Κρουσώνα στεγάζεται στο κτήριο του πρώην Δημοτικού Καταστήματος), διάφορες ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, η υπογειοποίηση των καλωδίων, η τοποθέτηση νέων αυτόνομων φωτιστικών, κ.α.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκη τόνισε: «Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων σε οικισμούς του Δήμου μας, προχωράμε στον Κρουσώνα σε εργασίες ανάδειξης μιας σημαντικής πλατείας. Μπροστά ακριβώς από το παλιό δημοτικό κατάστημα και το περιφερειακό ιατρείο, δίπλα στον ιστορικό Ι.Ν. του Αγίου Χαραλάμπους & Μεταμορφώσεως του Σωτήρα, δημιουργούμε μια πλατεία άνετη και λειτουργική για κατοίκους και επισκέπτες. Για το έργο αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη για την καθοριστική βοήθειά τους και σε αυτό το έργο, ενώ θα ήθελα να συγχαρώ τους συνεργάτες μου αντιδημάρχους Γιώργο Βαλτζάκη και Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του οικισμού Φώτη Τρυπιδάκη τα μέλη της τοπικής κοινότητας και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών μας για το άριστο αποτέλεσμα».

 

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video