ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Κτηματολόγιο

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Κτηματολόγιο

Τo Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Ανατολικής Κρήτης , με το Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου και το Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Κρήτης, συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Τρίτη 2 Απριλίου ώρα 19,00 στην αίθουσα '' Καστελλάκη'' του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο Ηράκλειο, με θέμα: ‘’ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ’’.

Πρόγραμμα:

Χαιρετισμοί
• Ειρήνη Βρέντζου, Πολιτικός Μηχανικός, Πρόεδρος Δ.Ε. ΤΕΕ/ΤΑΚ
• Άρης Ροζάκης, Δικηγόρος, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου
• Αναστασία Δρανδάκη-Μαρινάκη, Πρόεδρος Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης.

Εισηγήσεις
• Κώστας Μπάκιντας, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός, μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ/ΤΑΚ: "Κτηματολόγιο στην Ανατολική Κρήτη, ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης".
• Μιχάλης Φαρσάρης, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός : "Κίνδυνοι και σφάλματα στον εντοπισμό των ακινήτων".
• Μαρία Μαρκετάκη, Δικηγόρος, υπεύθυνη στο νομικό τμήμα Κτηματογράφησης του γραφείου Κτηματογράφησης Ηρακλείου : "Σωστή δήλωση – Σωστή αρχική εγγραφή".
• Μαρίνα Ανδρονά-Κοντογιαννάκη, Συμβολαιογράφος Ηρακλείου και
Μαριλένα Σκυλουράκη, Συμβολαιογράφος Χανίων & Γενική Γραμματέας Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης: "Χρησικτησία και Κτηματολόγιο".
• Γιώργος Ντάλας , Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός, και
Βάϊα Λιάκου, Δικηγόρος, από την Κ/Ξ ΤΟΜΗ Α.Ε.Μ.Ε.Υ.- Σ. ΣΟΥΛΙΑΣ /ΚΤ5-32 αναδόχου του Κτηματολογίου στους Δήμους της Π.Ε. Ηρακλείου

Ερωτήσεις- τοποθετήσεις

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video