ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του ΜέΡΑ25 στην Κρήτη

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του ΜέΡΑ25 στην Κρήτη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία του ΜέΡΑ25 στην Κρήτη με επικεφαλής τον Γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη και την ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα καθώς και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25 στην Κρήτη Ελευθερία Κατσούλη, Κωνσταντίνο-Οδυσσέα Σαββόπουλο και το μέλος μας Γιώργο Λογιάδη.

Τόσο η επιλογή της Κρήτης για την εκκίνηση της προεκλογικής εκστρατείας του ΜέΡΑ25 όσο και οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν δεν ήταν...«τυχαίες». Αλλωστε είναι η πατρίδα του Γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη, όπως είναι και η «δεύτερη πατρίδα» της Σοφίας Σακοράφα – αφού είναι γνωστό οτι στην Κρήτη κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο ακόντιο.

Το ΜέΡΑ25 με τις επισκέψεις του στα συσσίτια της Πλάντζιας και στο Γηροκομείο Χανίων όπως και στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ανέδειξε τις πολιτικές της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που πρέπει να διαθέτουμε στη μάχη για να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή και αξιοπρέπεια του κάθε συμπολίτη μας. Και όπως τονίσθηκε απο τον Γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη και την Ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα, η υγεία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν είναι ούτε ελεημοσύνη, ούτε φιλανθρωπία.

Στις επισκέψεις του ΜέΡΑ25 στους παραγωγικούς φορείς της Κρήτης,τα επιμελητήρια, τα εργατικά κέντρα, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και την έκθεση των οινοποιών Κρήτης, αναδείχθηκαν οι πολιτικές του κόμματος για την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη. Στα Χανιά στη συνάντηση μελών της πρωτοβουλίας πολιτών που είναι αντίθετοι με την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας που έγινε με την Ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα τους τονίσθηκε η πάγια θέση του κόμματος οτι αυτό πρέπει αμέσως να σταματήσει και να δημιουργηθεί ενας νέος αναπτυξιακός φορέας όπως αυτός που προτείνει το ΜέΡΑ25. Με την επίσκεψη στο Καστέλι ο Γ.Βαρουφάκης υπογράμμισε την διαφορετική προσέγγιση μας στην λήψη της απόφασης για την κατασκευή του «φαραωνικής έμπνευσης» έργου του νέου αεροδρομίου και την ανάγκη αναβάθμισης των υπαρχόντων αεροδρομίων που θα διασυνεθούν με ενα υπερσύγχρονο σιδηδρομικό δίκτυο. Ο τρόπος που επιχειρείται να γίνει το έργο αυτό καταστρέφει μια ολόκληρη περιοχή υψηλής παραγωγικότητας, χωρίς να ληφθεί υπόψη η γνώμη των κατοίκων της περιοχής.

Υπήρξε εξαιρετικά εντυπωσιακή η υποδοχή και η συμμετοχή που επιφύλαξαν οι πολίτες στην Κρήτη στο ΜέΡΑ25 στις διάφορες πόλεις και τα χωριά αλλά και στις εκδηλώσεις-συζητήσεις που πραγματοποιήθηλαν στα Χανιά,το Ρέθυμνο και την Ιεράπετρα. Οπως ανακοίνωσε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί μια απο τις τελευταίες προεκλογικές συγεντρώσεις του κόμματος.

Η προγραμματισμένη συνέντευξη τυπου στο Ηράκλειο, με την ολοκλήρωση της περιοδείας δεν πραγματοποιήθηκε,λόγω της κατάληψης του χώρου του Δημαρχείου που είχε προγραμματισθεί απο ομάδες πολιτών που ζητούσαν την απελευθέρωση του απεργού πείνας απο τις 14 Ιανουαρίου Σπύρου Χριστοδούλου. Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γ.Βαρουφάκης συνομίλησε με τους καταληψίες και τους ανακοίνωσε οτι σεβόμενος τον αγώνα τους αναβάλλει την προγραμματισμένη συνέντευξη και το ΜέΡΑ25 θα μελετήσει το αίτημα τους. Παράλληλα ο Γραμματέας του κόμματος Γ.Βαρουφάκης αλλά και η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα με δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους εξέφρασαν την πλήρη και αμέριστη συμπαράσταση αλλά και αλληλεγγύη τους στους πληγέντες απο τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Κρήτη και ζήτησαν την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Κλείνοντας την περιοδεία οι Γιάνης Βαρουφάκης και Σοφία Σακοράφα τόνισαν τα εξης στις δηλώσεις τους: «Αυτοί είμαστε. Η περιοδεία μας στην Κρήτη και οι επαφές μας σηματοδοτούν αυτά που πιστεύουμε και σε αυτόν τον αγώνα καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά. Τους διαβεβαιώνουμε οτι θα τηρήσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει απέναντι τους,ζητώντας την ψήφο τους στο ΜέΡΑ25».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video