ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υψηλή ζήτηση για την Κρήτη από την αγορά της Τσεχίας το 2019

Υψηλή ζήτηση για την Κρήτη από την αγορά της Τσεχίας το 2019

Με θετικό πρόσημο στις κρατήσεις για την Κρήτη κινείται η αγορά της Τσεχίας σύμφωνα με τα στοιχεία και τις επαφές των εκπροσώπων της Περιφέρειας Κρήτης με παράγοντες της Τσεχικής τουριστικής αγοράς στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Πράγας «Holiday World 2019», που πραγματοποιήθηκε 21-24 Φεβρουαρίου 2019 και η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε με Περίπτερο.

Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιήθηκαν με εκπροσώπους της Τσεχικής τουριστικής βιομηχανίας και με εκπροσώπους των Τσεχικών ΜΜΕ συζητήθηκε η ένταξη στα προγράμματα των τουριστικών ομίλων νέων θεματικών τουριστικών προϊόντων που διαθέτει η Κρήτη τα οποία συμβάλλουν στην επέκταση της τουριστικής περιόδου και στοχεύουν στην ολοκληρωμένη και δυναμική προβολή του Κρητικού τουριστικού προϊόντος.

Η αγορά της Τσεχίας βρίσκεται σε διαρκή άνοδο τα τελευταία χρόνια. Οι Τσέχοι τουρίστες παρουσιάζουν αυξημένο βιοτικό επίπεδο, λόγω της συνεχούς ανάπτυξης της οικονομίας τους και του πολύ μικρού ποσοστού ανεργίας. Ενδιαφέρονται κυρίως για τον ήλιο και τη θάλασσα, στις προτιμήσεις τους όμως βρίσκονται και η γαστρονομία καθώς και επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους και αρχαιολογικά μνημεία, ενώ παράλληλα επιλέγουν δραστηριότητες στη φύση και αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες.

Η Κρήτη αποτελεί ιδανικό τουριστικό προορισμό για τους Τσέχους και με στοχευμένες ενέργειες διεκδικεί όλο και μεγαλύτερο ποσοστό από την τσέχικη αγορά.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο αν. Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Νίκος Αλεξάκης και η ξεναγός από το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης Martina Sterbova.

«H Κρήτη μέσα από το στρατηγικό πλάνο που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει ένα σημαντικό άνοιγμα προς την Ευρώπη. Μέσα από συνεχείς πρωτοβουλίες και στοχευμένες δράσεις, έχει καταφέρει να προσελκύσει επισκέπτες και πέρα από τις παραδοσιακές τουριστικές αγορές, όπως είναι η Γερμανία και η Μ. Βρετανία. Μια από τις χώρες που ολοένα και περισσότερο δείχνει την προτίμηση της για την Κρήτη είναι και αυτή της Τσεχίας. Μια αγορά που καταγράφει μια ανοδική πορεία, με τους Τσέχους να ταξιδεύουν πλέον μαζικά στην Κρήτη, προκειμένου να βιώσουν από κοντά τι σημαίνει κρητική φιλοξενία, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και φυσικά να απολαύσουν το μοναδικό μας φυσικό πλούτο, τον ήλιο και τη Θάλασσα. Μια αγορά μικρή μεν, αλλά με σταθερή παρουσία στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο στα μεγάλα θέρετρα, αλλά και σε ιδιαίτερες γωνιές του νησιού, όπως οι νότιες παραλίες και άλλες», τόνισε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης.

Εκτός από τους επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού, την έκθεση και το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, που ενημερώθηκε για την Κρήτη και τις επιλογές που προσφέρει στους επισκέπτες της ενώ γεύτηκε και παραδοσιακά Κρητικά εδέσματα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video