ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τρία βραβεία στα Greek Hospitality Awards για την Chnaris Hotel Management, Development & Consulting!

Τρία βραβεία στα Greek Hospitality Awards για την Chnaris Hotel Management, Development & Consulting!

Τρία νέα βραβεία αριστείας, ένα χρυσό και δυο ασημένια, έρχονται να προστεθούν στην ιστορία της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.

 

Πρόκειται για τα βραβεία Greek Hospitality Awards 2019, που διοργανώθηκαν από την ETHOS AWARDS, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και αφορούσαν τις κατηγορίες:

  • Best Greek Hotel Management Strategy | Gold
  • Best Hotel Sales Representative Company | Silver
  • Best Hotel Management Consultant | Silver

 

Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση διακρίθηκαν και τέσσερα συνεργαζόμενα με την Chnaris H.M.D.C. ξενοδοχεία, τα οποίες έλαβαν συνολικά οκτώ βραβεία, σε μια λαμπρή τελετή η οποία θα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και των κορυφαίων τουριστικών φορέων και επιχειρηματιών της χώρας.

Αναλυτικά τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν:

 

Elysium Boutique Hotel 5*

Best Greek Boutique Resort | Gold

 

CHC Kounali Mountain Resort 5*

Best Greek Mountain Resort | Gold

 

CHC Galini Sea View 5*

Best Greek Excellence In Service Hotel | Gold

Best Greek Honeymoon Resort | Silver

Best Greek Hotel Tailor Made Guest Experience | Silver

 

CHC Athina Palace Resort & Spa 5*

Best Greek Romantic Resort | Gold

Best Greek Honeymoon Resort | Silver

Best Greek All Inclusive Resort | Silver

 

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη βράβευση, ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του ομίλου Chnaris H.M.D.C. Ζαχαρίας Α. Χνάρης περιγράφοντας τα συναισθήματα αλλά και την σπουδαιότητα των βραβείων ανέφερε: «Χαρά, ικανοποίηση αλλά και αίσθημα ευθύνης. Όμορφα συναισθήματα που ακολουθούν αυτή τη νέα, τριπλή βράβευση για την εταιρεία Chnaris H.M.D.C. και μας δίνουν δυνάμεις για την πορεία. Ευχαριστώ θερμά την κριτική επιτροπή και το κοινό για την θέση στην οποία μας κατέταξαν και συγχαίρω όλες τις μονάδες που διακρίθηκαν. Θα ήθελα επίσης να στείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία μας, καθώς και τους συνεργάτες μου. Τους ανθρώπους που συμμερίζονται τις ανησυχίες και το όραμα που έχω, που δίνουν το 100% του δυναμισμού, των δυνατοτήτων και της φαντασίας τους, για ένα καλύτερο τουριστικό αύριο όχι μόνο για την Chnaris H.M.D.C., αλλά για τον τόπο μας. Εύχομαι μια καλή χρονιά για όλους!»

Τα βραβεία τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος,  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

 

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video