ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέες χρηματοδοτήσεις του “Φιλόδημος” σε Ηράκλειο και Λασίθι

Νέες χρηματοδοτήσεις του “Φιλόδημος” σε Ηράκλειο και Λασίθι

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξανδρο Χαρίτση είχαν οι Βουλευτές Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης και Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης την Τετάρτη 27/2/2019 στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κύρκος Αθανάσιος.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι καταστροφές που έγιναν στην Κρήτη από την τελευταία κακοκαιρία, οι βελτιώσεις στον νομό Κλεισθένη σχετικά με την εκλογική διαδικασία, για τις οποίες έχει δεσμευθεί το υπουργείο με νομοσχέδιο που θα κατατεθεί σύντομα στην Βουλή καθώς και η χρηματοδότηση των Δήμων από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Ο Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Βαρδάκη ότι ενέκρινε χρηματοδοτήσεις 50.000 ευρώ για τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και 250.000 ευρώ για τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας για την προσαρμογή των λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές που ορίζει το νέο Προεδρικό Διάταγμα, με στόχο την απρόσκοπτη και ασφαλή φιλοξενία των παιδιών.

Ο Βουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης έθεσε το θέμα χρηματοδότησης του αποχετευτικού δικτύου στην Αμμουδάρα Αγίου Νικολάου, πρόταση που έχει υποβάλλει η ΔΕΥΑΝ και ζήτησε την επίσπευση της.

Ενημερώθηκε επίσης για την έγκριση χρηματοδότησης στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου ύψους 3.714.017 ευρώ για «Προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος
Τηλελέγχου - Τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών των δικτύων Ύδρευσης Οροπεδίου Λασιθίου.»

Με την χρηματοδότηση αυτή αλλά και τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί και αναμένεται να εγκριθούν η χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο νομό Λασιθίου, μόνο από το πρόγραμμα « Φιλόδημος », αναμένεται να ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια Ευρώ.

Αποτελεί σημαντική χρηματοδότηση για έργα υποδομών που συμβάλουν στην στην ποιότητα ζωής και αφορούν την Ύδρευση, Αποχέτευση, Δημοτικά κτήρια, σχολική στέγη Αθλητικές υποδομές Αγροτική οδοποιία κλπ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video