ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ένα νέο πούλμαν μεταφοράς ΑμεΑ για το Δήμο Μαλεβιζίου

Ένα νέο πούλμαν μεταφοράς ΑμεΑ για το Δήμο Μαλεβιζίου

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης η αγορά ενός νέου, ειδικά μετασκευασμένου πούλμαν μεταφοράς παιδιών με αναπηρία προϋπολογισμού 104.780 € για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. στον Σκαφιδαρά.

Πρόκειται για την υλοποίηση της δέσμευσης του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη στην πρόταση που είχε καταθέσει ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης μέσα από τον Δημοτικό Οργανισμό, με στόχο την πιο άνετη και λειτουργική εξυπηρέτηση των ωφελούμενων του Κέντρου, ενώ έχει ήδη εγκριθεί από την Περιφέρεια και η χρηματοδότηση της τοποθέτησης ενός στεγάστρου 49 τ.μ. στον αύλειο χώρο του Κέντρου για την προστασία των παιδιών από τις καιρικές συνθήκες. Αξίζει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη πρόταση έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία και κατατάχτηκε πρώτη στο σχετικό πρόγραμμα της Περιφέρειας.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Γαζίου, στεγάζεται σε ιδιόκτητα κτίρια 2.000 τ. μ. περίπου, σε χώρο που έχει παραχωρηθεί για τον σκοπό αυτό από τον Δήμο Ηρακλείου στην περιοχή του Σκαφιδαρά. Στις εγκαταστάσεις τους περιλαμβάνονται αίθουσες αναψυχής, χώροι εργοθεραπείας και ανάπτυξης κοινωνικών λειτουργιών, αίθουσες ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας, άνετοι χώροι ανάπαυσης, τραπεζαρίες, παρασκευαστήρια γευμάτων, ειδικοί χώροι εξυπηρέτησης των ωφελούμενων, γραφεία, μεγάλος περιβάλλοντας χώρος και χώρος στάθμευσης, πλήθος βοηθητικών χώρων, γραφείων και αποθηκών, κ.α.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Για μια ακόμα φορά, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης βρίσκονται στο πλευρό μας και ενισχύουν την σημαντική δουλειά που γίνεται από τον ΔΟΚΑΠΠΑΜ στον τομέα της κοινωνικής φροντίδας και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Μια δουλειά με εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς, μεταξύ των οποίων και αυτό το υπερσύγχρονο, ιδιόκτητο κτίριο – κόσμημα που έχουμε κατασκευάσει στον Σκαφιδαρά που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Δημήτρη Λυδάκη (Καρίκη) και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού, όπως επίσης και στην Δ/ντρια Μαρία Τρούλη και όλα τα στελέχη του, για τα πολύ καλά αποτελέσματα που καταφέρνουν».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video