ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΛΜΕ Ηρακλείου: Κινητοποιήσεις ενάντια στο σύστημα διορισμών

ΕΛΜΕ Ηρακλείου: Κινητοποιήσεις ενάντια στο σύστημα διορισμών

Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Ηρακλείου, στο πλαίσιο των δράσεων που αποφασίστηκαν και από την ΟΛΜΕ ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών, αποφάσισε το παρακάτω πρόγραμμα δράσεων:

 Την διοργάνωση κινητοποιήσεων για την απόσυρση του αντιλαϊκού νομοσχεδίου για το νέο σύστημα διορισμών

 Τρίωρη στάση 8-11 π.μ. την Παρασκευή 11/1(και για την αντίστοιχη απογευματινή για τα εσπερινά) συμπληρωματικά με την τρίωρη της ΟΛΜΕ.

 Καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην πανελλαδική συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 13:00 και στην πορεία προς τη βουλή με αίτημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό από κοινού με τη ΔΟΕ

 Στο Ηράκλειο, συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας με τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας.

 Την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης όσων συναδέλφων ταξιδέψουν Αθήνα για το συλλαλητήριο με το ποσό των 50 ευρώ (+ 50 ευρώ από την ΟΛΜΕ)

 Να συγκληθεί η προέδρων το επόμενο Σαββατοκύριακο για το συντονισμό των κινητοποιήσεων

 Γενική συνέλευση την Τετάρτη 16/1 ώρα 19:00 στο 3ο ΓΕΛ και κάλεσμα σε ΔΣ και συναδέλφους της πρωτοβάθμιας για κοινό συντονισμό.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video