ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρέμβαση Κεγκέρογλου για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων του ΤΕΙ Κρήτης

Παρέμβαση Κεγκέρογλου για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων του ΤΕΙ Κρήτης

Με ερώτηση  του προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, επανέρχεται ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, και ζητά από τον Υπουργό να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του και να επιλυθεί επιτέλους το πρόβλημα που έχει προκύψει για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος  Πολιτικών Δομικών Έργων της σχολής Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

 

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

 

Mε το ΦΕΚ 137 Α’ 2013 και συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 9 , το τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων της σχολής Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης  λειτουργούσε μέχρι 31 Οκτωβρίου 2018 και στη συνέχεια οι φοιτητές εντάσσονται κατ’ επιλογή είτε στο τμήμα Μηχανολόγων μηχανικών είτε στο τμήμα Μηχανικών φυσικών πόρων.

Στις 09-11-18, με επίκαιρη ερώτηση μου που συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, σας είχα ζητήσει, μεταξύ άλλων, να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος  Πολιτικών Δομικών Έργων της σχολής Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης και δεσμευτήκατε ενώπιον του Κοινοβουλίου ότι θα δώσετε άμεση λύση για τους φοιτητές που είναι επι- πτυχίω ή όσους έχουν εκκρεμότητα πρακτικής ή οφείλουν  λίγα μαθήματα.

Επειδή μέχρι σήμερα, αν και έχουν περάσει πάνω από 2 μήνες, δεν έχετε πράξει τα δέοντα στη κατεύθυνση αυτή.

Επειδή ο χρόνος αποπεράτωσης της πρακτικής άσκησης έχει ολοκληρωθεί και πολλοί φοιτητές εξακολουθούν να βρίσκονται στον αέρα, αφού δεν υλοποιείται τις δεσμεύσεις σας και   

επειδή το ΤΕΙ σας έχει αποστείλει ήδη σχετικό ερώτημα και αλληλογραφία.

 

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ:

 

  • Γιατί δεν έχετε κάνει καμία ενέργεια στη κατεύθυνση;
  • Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να δώσετε λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει για τους επί πτυχίω φοιτητές του συγκεκριμένου τμήματος, όπως άλλωστε δεσμευτήκατε και στην ολομέλεια της Βουλής στις 09-11-18;

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video