ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Διαπολιτισμική επικοινωνία και Τουρισμός»

Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του Ρεθύμνου,  διοργανώνει ειδική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Εμμ. Πορτάλιου 23, Ρέθυμνο).

Η εκδήλωση  απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων εξωτερικού εμπορίου, απασχολούμενους στην τουριστική βιομηχανία, υπευθύνους Δημοσίων Σχέσεων και γενικά σε άτομα που επικοινωνούν με άτομα διαφορετικής, από τη δική μας, κουλτούρα.   Εισηγητής της, είναι ο οικονομολόγος και συγγραφέας Δρ. Γιάννης Κριτσωτάκις, ο οποίος θα παρουσιάσει μεθόδους αποτελεσματικής επικοινωνίας με τον διαφορετικής κουλτούρας Επισκέπτη / Τουρίστα / Πελάτη, με στόχο ο τουρισμός μας να καταγράφει όχι μόνο αφίξεις αλλά και εισπράξεις.

Η παρουσίαση αφορά ιδιαίτερα όλους όσους εμπλέκονται με την τουριστική βιομηχανία:

  • Ξενοδοχεία
  • Γραφεία ταξιδιών
  • Εμπορικά καταστήματα
  • Και Ιδιαίτερα στα άτομα της λεγόμενης «Πρώτης Γραμμής»

Το όφελος για τους συμμετέχοντες θα είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων τους στην επικοινωνία με τον πελάτη τους, ανάλογα με την εθνική του ιδιοσυγκρασία (Κουλτούρα).

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video