ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση για το αθλητικό κέντρο του ΟΦΑΜ

Συνάντηση για το αθλητικό κέντρο του ΟΦΑΜ

Συνάντηση με στελέχη της διοίκησης του Ομίλου Φιλάθλων Αγίας Μαρίνας είχε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, με αντικείμενο την πορεία των ενεργειών για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στο Τσαλικάκι.

 

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Δράκος Μαρής, Μανώλης Παπαδομανωλάκης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη, ο Πρόεδρος του ΟΦΑΜ Νίκος Αγιομυργιαννάκης και τα μέλη της διοίκηση του αθλητικού σωματείου Γιάννης Άσπρης, Γιώργος Καμαρίτης και Μπάμπης Αεράκης, συζητήθηκαν όλες οι διαδικασίες πολεοδόμησης της Χαλέπας, μια περιοχή στην οποία προβλέπεται η δημιουργία αθλητικού κέντρου. Αποφασίστηκε επίσης να πραγματοποιηθεί μια ανοικτή συνάντηση και με τους 160 περίπου ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής, έτσι ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο παραχώρησης από την πλευρά τους συγκεκριμένων τμημάτων της έκτασης, με σκοπό να επισπευσθούν οι διαδικασίες δημιουργίας του.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάπτυξης των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας και ειδικά στο Τσαλικάκι, μέσα από τις κατάλληλες συνεργασίες με τους ιδιοκτήτες της Χαλέπας, μπορούμε να δημιουργήσουμε αρκετά σύντομα ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Ένα κέντρο που θα αποτελέσει το «σπίτι» του ΟΦΑΜ, ενός εξαιρετικά δραστήριου αθλητικού σωματείου, που αποτελεί μια κυψέλη προαγωγής του αθλητικού πνεύματος για τους νέους της περιοχής. Ευελπιστώ ότι και αυτή η προσπάθεια θα έχει επιτυχή κατάληξη, θα έχουμε την κατανόηση των ιδιοκτητών και σύντομα, η περιοχή μας θα μπορεί να καμαρώνει για ένα ακόμα σύγχρονο κέντρο άθλησης για μικρούς και μεγάλους».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video