ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το χιόνι κρατά και πάλι κλειστά σχολεία

φωτογραφία αρχείου

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου αρκετά σχολεία στην Κρήτη, κυρίως στο Ηράκλειο μετά και το νέο κύμα κακοκαιρίας με τις έντονες χιονοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Αρκετά σχολεία -στην ενδοχώρα του νομού κυρίως- κλειστά μέχρι.. νεωτέρας και όποτε οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Μάλιστα απο νωρίς το πρωί με ανακοινώσεις του δήμοι του νομού γνωστοποιούν με ανακοινώσεις τους ποια σχολεία δεν θα ανοίξουν σήμερα.

Δήμος Ηρακλείου

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων με απόφαση του Αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Βλαχάκη δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου τα σχολεία στις περιοχές των πρώην Καποδιστριακών Δήμων:

Παλιανής

Γοργολαΐνη

Τεμένους

και

Σκαλανίου

Βασιλειών

Άγίου Σύλλα

Αγίου Βλάσση

 

Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν στο Δήμο Μαλεβιζίου

Από το Δήμο Μαλεβιζίου ανακοινώνεται ότι τα σχολεία σε Ροδιά, Μάραθος και Κρουσώνα θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των δυσκολιών που παρατηρούνται στις μετακινήσεις των μαθητών.

Κλειστό επίσης θα παραμείνει το δημοτικό σχολείο της Τυλίσου καθώς και το γυμνάσιο λόγω του ότι δέχεται μαθητές από γύρω χωριά που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

 

Κλειστά τα σχολεία και στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Με δεδομένα την έντονη χιονόπτωση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά, σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Η πολιτική προστασία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας εφιστά την προσοχή σε δημότες και επισκέπτες, ενώ συνιστά να αποφεύγονται κατά το δυνατόν οι άσκοπες μετακινήσεις στην περιοχή.

 

Τι θα γίνει με τα σχολεία του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων

Κλειστά τα σχολεία σήμερα Τετάρτη 16/01/2019 στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων με Απόφαση Δημάρχου λόγω έντονου παγετού στους δρόμους είναι επικίνδυνη η μεταφορά των μαθητών.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων κ. Επιτροπάκης Γεώργιος δηλωσε :'' Προσοχή σε όλους τους οδηγούς να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις ειδικά τις πρωινές ώρες λόγω του παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν από νωρίς το πρωί προκειμένου να παραμείνουν οι δρόμοι ανοικτοί για τις απαραίτητες μετακινήσεις".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video