ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανάπλαση δρόμων στην Τ.Κ. Μοναστηρακίου

105.000,00 ευρώ για ανάπλαση δρόμων στην Τ.Κ. Μοναστηρακίου - φωτογραφία αρχείου

Την Παρασκευή 11-01-2019 ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ Δ.Ε. ΣΥΒΡΙΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ» προϋπολογισμού 105.000,00 € με ανάδοχο τον κ. Σαουνάτσο Εμμανουήλ.

Το έργο, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης, προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα τεσσάρων μηνών από την υπογραφή της σύμβασης. Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή της μελέτης προβλέπεται κατασκευή λιθοδομής, επίστρωση με βιομηχανικό δάπεδο σε δημοτική οδό εντός του οικισμού και λιθόστρωση δημοτικής οδού μη προσπελάσιμης σε οχήματα, η οποία οδηγεί σε παλαιά βρύση εντός του οικισμού.

Ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή για την χρηματοδότηση του έργου υπογραμμίζοντας πως: «άλλο ένα έργο απολύτως απαραίτητο λόγω της επισκεψιμότητας του αρχαιολογικού χώρου Μοναστηρακίου, πήρε το δρόμο του προς υλοποίηση. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχουν εξασφαλιστεί χρηματοδοτήσεις ύψους 500.000,00 ευρώ για αναπλάσεις δρόμων και πλατειών και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας και αναμένεται σύντομα η διαδικασία δημοπράτησης τους.              

Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας που έχει ως επίκεντρο τη λύση χρόνιων προβλημάτων και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, χωρίς όμως να εγκαταλείπουμε τα πέντε μεγάλα έργα που θα γίνουν στο Δήμο εκ των οποίων τα δύο ήδη έχουν πάρει το δρόμο τους. Το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων που λήγει στις 28-01-2019 η κατάθεση προσφορών από τους υποψηφίους αναδόχους και η Σχολή Ασωμάτων μετά την έκδοση σχετικής απόφασης παραχώρησης από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη».  


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video