ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χανιά: Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους

φωτογραφία απο kriti24.gr

Οι πολύ ισχυροί Νότιοι-Νοτιοδυτικοί άνεμοι που έπνεαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί της Δευτέρας, προκάλεσαν και πάλι προβλήματα κυρίως με καταπτώσεις κλαδιών και δέντρων σε διάφορες περιοχές των Χανίων.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική η Υπηρεσία έχει δεχτεί από πολύ νωρίς πολλές κλήσεις για να παρέμβει.

Δένδρα έπεσαν στο Πλατάνι, αλλά και στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Στην Αγία Τριάδα, στο Ακρωτήρι, ένα μεγάλο δένδρο έπεσε και έκλεισε τον δρόμο.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τη συνδρομή ανδρών του ΤΑΕ Χανίων, το απομάκρυναν και ο δρόμος άνοιξε μέσα σε 20 λεπτά.

Στις Μουρνιές, ένα μεγάλο κλαδί έπεσε στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, κοντά στο νοσοκομείο.

Στον Τσιβαρά Αποκορώνου, μεγάλο δένδρο έπεσε και έκλεισε τον δρόμο.

Με δυόμιση ώρες καθυστέρησε έδεσε τελικά στο λιμάνι της Σούδας, το πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ, καθώς δεν μπορούσε να προσεγγίσει λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Με καθυστέρηση απέπλευσε από το λιμάνι της Σούδας για το Ηράκλειο και το πλοίο των Μινωικών Γραμμών, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά – Ηράκλειο.

kriti24.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video