ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην κορυφαία έκθεση «Meat and Grill Days- Dairy Expo- Frozen Food 2018»

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην κορυφαία έκθεση «Meat and Grill Days- Dairy Expo- Frozen Food 2018»

Στη κορυφαία έκθεση «Meat and Grill Days- Dairy Expo- Frozen Food 2018», που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης. Στην έκθεση η Περιφέρεια Κρήτης σε ενιαίο περίπτερο πρόβαλε τα ποιοτικά προϊόντα κρέατος, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, καθώς και κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης που παράγονται στο νησί.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχαν 15 επιχειρήσεις από όλη την Κρήτη που πρόβαλλαν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που παράγουν σε επαγγελματίες και εμπορικούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος της συγκεκριμένης διοργάνωσης, είναι η προσέλκυση αγοραστών-νέων αγορών και η πραγματοποίηση επαγγελματικών επαφών, που πραγματοποίησαν με θετικά αποτελέσματα οι εκπρόσωποι των Κρητικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο εκθεσιακό περίπτερο της Περιφέρειας.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρωτογενή Τομέα Μανόλης Χνάρης, ο οποίος ανέφερε, ότι, «Η προβολή των πιστοποιημένων, τοπικών μας προϊόντων και η προώθηση των Κρητικών επιχειρήσεων στην εγχώρια και διεθνή αγορά, αποτελεί στόχευση της Περιφέρειας μας και συγκεντρώνει μια οργανωμένη και πολυεπίπεδη προσπάθεια, που με συνέπεια υλοποιούμε. Η ενιαία συμμετοχή μας σε όλες εκθέσεις, είναι ένα σημαντικό «εργαλείο» για τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις της Κρήτης, προκειμένου να ενισχύσουν την εξωστρέφεια τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές. Γιατί μόνο με τη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο, από την αναγνωρισιμότητα των τοπικών μας προϊόντων και την αύξηση της ζήτησης τους. Γεγονός που θα λειτουργήσει προς όφελος των παραγώγων μας και κατ’ επέκταση των επιχειρήσεων του νησιού μας.»

Στο Περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης υποδέχονταν τους επισκέπτες και τους ενημέρωναν για τα συγκριτικά-ποιοτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων του νησιού, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Ζαχαρίας Σωμαράς και το στέλεχος της υπηρεσίας Ευαγγελία Φουκάκη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video