ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ζημιές σε θερμοκήπια από υδροστρόβιλο

Ζημιές σε θερμοκήπια από υδροστρόβιλο

Τεράστιες ζημιές προκάλεσε υδροστρόβιλος που έπληξε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την περιοχή του Γούδουρα. Περίπου στις 5 με 5.30 υδροστρόβιλος κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμα του σε μία ακτίνα σε ευθεία γραμμή, περίπου 800 μέτρων, λίγο μετά τον οικισμό.

Ο υδροστρόβιλος διέλυσε μεταλικά θερμοκήπια ολοσχερώς, ξερίζωσε ελιές, «έκοψε» πλέγματα σε στύλους της ΔΕΗ – αυτή την ώρα υπάρχει διακοπή ρεύματος στο συγκεκριμένο τμήμα του Γούδουρα – προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε αποθήκες, κοτέτσια, κήπους καθώς και σε ένα αυτοκίνητο.

Το ευτύχημα ήταν ότι ο υδροστρόβιλος σημειώθηκε όχι σε κατοικημένο σημείο και ώρα που οι άνθρωποι δεν είχαν πάει στα θερμοκήπια τους , δεν κυκλοφορούσε ο κόσμος διαφορετικά όπως επισήμανε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας και μόνιμος κάτοικος της περιοχής κ Γιάννης Δρακάκης, θα υπήρχαν ανθρώπινα θύματα.

Οι καταστροφές όπως προαναφέρθηκε είναι πολύ μεγάλες . Έχουν διαλύσει θερμοκήπια έκτασης περίπου 30 με 40 στρέμματα και Και δυστυχώς αυτήν τις ημέρες ξεκινάει η συγκομιδή που σημαίνει ότι καταστράφηκε και η παραγωγή και τα ίδια τα θερμοκήπια.

Οι διαδικασίες σε ότι αφορά τους πληγέντες θα ξεκινήσουν άμεσα με την αναγγελία θυέλλης στον ΕΛΓΑ από την πλευρά του Δήμου ώστε άμεσα να προχωρήσουν τα όσα προβλέπονται με σκοπό την στήριξη στους ανθρώπους αυτούς που καταστράφηκαν οι περιουσίες τους και η παραγωγή τους.

Σε ότι αφορά την πληγείσα περιοχή , με την συνδρομή του Δήμου, οχημάτων της ΤΚ και εθελοντών , κατοίκων της περιοχής , αυτήν την ώρα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στους δρόμους μετά την απομάκρυνση των σπασμένων και ξεριζωμένων δέντρων . Επίσης αναμένεται να αποκατασταθεί και το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης

Οι άνθρωποι της περιοχής όπως τόνισε ο κ Δρακάκης είναι σοκαρισμένοι από το μέγεθος της καταστροφής η οποία έγινε αστραπιαία . Ο υδροστρόβιλος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του αφήνοντας κυριολεκτικά ένα χάος πίσω του.

Πηγη anatolh.com - ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video