ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κεγκέρογλου: Επικίνδυνη «στενωπός» στον Αποσελέμη, στο τμήμα Γούβες - Χερσόνησος

Κεγκέρογλου: Επικίνδυνη «στενωπός» στον Αποσελέμη, στο τμήμα Γούβες - Χερσόνησος

Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημάνει την επικινδυνότητα της «άστοχης στενωπού» στον Αποσελέμη του τμήματος Γούβες –Χερσόνησος και  ζητά να τροποποιηθεί προς όφελος της οδικής ασφάλειας των πολιτών.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Κύριε Υπουργέ,

 

Όπως γνωρίζετε ολοκληρώνεται η κατασκευή του οδικού έργου «Τμήμα Γούβες – Χερσόνησος» του ΒΟΑΚ  που ξεκίνησε από το 2013.

Αφορά ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο με τέσσερις (4) λωρίδες κυκλοφορίας και Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης σε κάθε ρεύμα, με μια εξαίρεση στο σημείο κοντά στον Αποσελέμη που δημιουργείται «στενωπός»

Συγκεκριμένα πριν τον Αποσελέμη και στο σημείο πριν διαχωριστεί το ένα ρεύμα κυκλοφορίας από το άλλο, φαίνεται ότι δημιουργείται «στενωπός» αφού  δεν θα υπάρχει Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης ούτε στο ένα ρεύμα, ούτε στο άλλο και επιπλέον οι τέσσερις λωρίδες έχουν λιγότερο πλάτος για σημαντικό μήκος.

Επειδή η «στενωπός» αυτή δημιουργείται λόγω κάποιων τοιχίων αντιστήριξης που είχαν κατασκευαστεί στο παρελθόν για να αντιμετωπίσουν «κατάρρευση» των πρανών, όταν όμως ο δρόμος είχε από μια λωρίδα σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας και

Επειδή η «στενωπός» αυτή είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα προκαλεί συνεχώς ατυχήματα,

 

Ερωτάσθε κ Υπουργέ:

 

  1. Η «στενωπός» προβλέπεται από την υφιστάμενη μελέτη ή είναι κατασκευαστική αστοχία;
  2. Αν προβλέπεται από την υφιστάμενη εγκεκριμένη μελέτη (Κακώς!!!!!) προτίθεστε να δώσετε οδηγίες για την τροποποίηση της ώστε να βρεθεί άλλος τρόπος στήριξης των πρανών χωρίς να δημιουργείται «στενωπός» από τα τοιχία που πρέπει να αποξηλωθούν για να έχει ο δρόμος τα ίδια γεωμετρικά χαρακτηριστικά και σε αυτό το σημείο;

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video