ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ικανοποίηση του Δημάρχου Χανίων για τα αντιπλημμυρικά έργα στην Δυτική Τάφρο

Τ. Βάμβουκας: Επιδιώκουμε να αποδώσουμε στην κοινωνία των Χανίων τα οφέλη που της αξίζουν

Στο πλαίσιο του σημαντικού έργου που επιτελείται στην Παλιά Πόλη και το νεότερο τμήμα της πόλης των Χανίων, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο που έχει ξεκινήσει για την ανάδειξη της Δυτικής Τάφρου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πραγματοποιούνται, στη Δυτική Τάφρο, αντιπλημμυρικά έργα από τη ΔΕΥΑΧ με δικά της συνεργεία, που έχουν σκοπό την αποστράγγισή της, σε περιπτώσεις έντονης βροχόπτωσης, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Οι εργασίες αυτές ανοίγουν το δρόμο για την ευρύτερη ανάπλαση της Δυτικής Τάφρου.

Ο Δήμαρχος Χανίων έμεινε ικανοποιημένος από την ταχύτητα και τον τρόπο που εξελίσσονται οι εργασίες της ΔΕΥΑΧ και τόνισε τα εξής:

“Ο Δήμος Χανίων συνεργάζεται αρμονικά με όλους τους αρμόδιους φορείς για να αναδείξει τις μεγάλες δυνατότητες της πόλης μας και να αποδώσουμε στην κοινωνία των Χανίων τα οφέλη που της ανήκουν. Στα πλαίσια αυτά η Εφορία Αρχαιοτήτων Χανίων του Υπουργείου Πολιτισμού έχει εγκεκριμένο πρόγραμμα παρέμβασης για την ανάδειξη της Δυτικής Τάφρου. Επίσης, ο Δήμος Χανίων, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες της ΔΕΥΑΧ και οι εργασίες ανάπλασης από την Εφορία Αρχαιοτήτων, μέσω των προγραμμάτων Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.Α.Α.) θα προχωρήσει από κοινού με το Υπουργείο Πολιτισμού τη διαδικασία για τις εργασίες ανάδειξης των τειχών της Δυτικής Τάφρου”.

Εν κατακλείδι, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας ανέφερε:

“Προχωράμε δυναμικά βάσει του πλάνου μας. Έχουμε βάλει τον Δήμο Χανίων σε τροχιά κίνησης για να υλοποιήσουμε έργα που, αφενός θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας, αφετέρου θα δώσουν άλλη όψη στην πόλη μας, σε όλα τα επίπεδα”.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video