ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απάντηση Στέλιου Βοργιά για πρόσφατα δημοσιεύματα

Απάντηση Στέλιου Βοργιά για πρόσφατα δημοσιεύματα

Απάντηση σε πρόσφατα δημοσιεύματα δίνει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Στέλιος Βοργιάς, σχετικά με σχόλια της παράταξης ΔΑΣ-ΠΑΜΕ στον ηλεκτρονικό τύπο όσον αφορά στο Μητρώο διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών του ΕΚΗ.

Αναλυτικά η απάντηση:

«Πανικός, προφανώς μετά από την κατάθεση των ψηφοδελτίων έχει πιάσει την ΔΑΣ-ΠΑΜΕ, η οποία εδώ και μέρες έχει επιδοθεί σε μια σειρά χυδαίων και ψευδών ειδήσεων, τόσο στον ηλεκτρονικό όσο και στον γραπτό τύπο, όσον αφορά στο Μητρώο διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών του ΕΚΗ.

Όπως είναι γνωστό το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, το οποίο διεξήχθη στις 7/11/2018 οι σύνεδροι νομιμοποίησαν το Μητρώο των εκλογών, όχι μόνο ως απόφαση, αλλά και με συμμετοχή τους στην εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής, στην οποία συμμετείχε επίσημα με ψηφοδέλτιο η παράταξη ΔΑΣ-ΠΑΜΕ, εκλέγοντας , μάλιστα και μέλος της Εφορευτικής την Χρυσού Ελευθερία.

Το μόνο που εκκρεμεί είναι η ολοκλήρωση των πρακτικών του Συνεδρίου για το τυπικό του θέματος, που αφορά 3 ομόφωνες και γνωστές στις παρατάξεις αποφάσεις.

Κάθε τοποθέτηση, που έχει γίνει μέχρι σήμερα αποτελεί μέγα ψεύδος και επιχειρεί να πλήξει την απερχόμενη διοίκηση του ΕΚΗ.

Σήμερα, όμως, ήρθε η πρώτη απάντηση σε αυτές τις χυδαιότητες και τα ψέματα με την συμμετοχή 88 υποψηφίων εκ των 250 συνέδρων στο ψηφοδέλτιο της ΔΗ.ΣΥ.Ε με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο του ΕΚΗ, Στέλιο Βοργιά»

 

Βοργιάς Στέλιος
Απερχόμενος Πρόεδρος του ΕΚΗ
Επικεφαλής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video