ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρουσίαση του βιβλίου - "Εσπερινού Μυθοκρουσίες, πεζοστράτια στον τόπο και στο χρόνο, ... όφου όφου"

Παρουσίαση του βιβλίου -

Η Περιβαλλοντική Ομάδα του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου, "Μυθοκρουσμένοι" και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου (Καπετανάκειο) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου ¨Εσπερινού Μυθοκρουσίες, πεζοστράτια στον τόπο και στο χρόνο, ... όφου όφου", την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:15 στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου (έναντι παλιού ΚΤΕΛ).

Στο βιβλίο αποτυπώνονται, με φωτογραφίες και περιγραφές, δέκα τέσσερις επισκέψεις των Μυθοκρουσμένων σε "μυθικά" μέρη, δώδεκα στην Κρήτη και δύο εκτός Κρήτης. Το συμπερπάτημα με ειδικούς και φίλους οδήγησε σε βιωματική μάθηση, σε εικόνες, σε εκπλήξεις, σε απορίες, σε αναστοχασμό, σε υπερβάσεις αλλά και σε ...συμμετοχή σε αρχέγονα δρώμενα. Ένα ταξίδι που συνεχίζεται…

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η αρχαιολόγος Δρ. Γαβριλάκη Ειρήνη και ο γεωλόγος, ερευνητής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης Δρ. Χαράλαμπος Φασουλάς.

Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά ο μαθηματικός και μουσικός Χάρης Φασουλάς και θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ελένη Βασιλάκη.

Η βραδιά θα κλείσει με κρητικά εδέσματα και κρασιά του οινοποιείου Διαμαντάκη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video