ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση για το φράγμα Αμιρών Αγίου Βασιλείου

Συνάντηση για το φράγμα Αμιρών Αγίου Βασιλείου

Συνάντηση για το φράγμα Αμιρών - Αγίου Βασιλείου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης μεταξύ της Συντονίστριας κας Κοζυράκη Μαρία του Δημάρχου Βιάννου και του Βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διαδικασία έκδοσης των περιβαλλοντικών όρων του φράγματος Αμιρών Αγίου Βασιλείου από τη αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την κα Κοζυράκη ήδη ολοκληρώνονται οι απαντήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες που έχει διαβιβασθεί ο φάκελος και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο για την έκδοση των περιβαλλοντικών όρων, αφού απομένει η γνωμάτευση της Διεύθυνσης Δασών Ηρακλείου  η οποία και αναμένεται εντός του Νοεμβρίου. Με την έκδοση των περιβαλλοντικών όρων το έργο μετά από σαράντα και πλέον χρόνια διαδικασιών για πρώτη φορά θα είναι ώριμο για χρηματοδότηση.

Ο Δήμαρχος Βιάννου ευχαρίστησε την κα Κοζυράκη και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης για τις ενέργειες τους ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στην έκδοση των περιβαλλοντικών όρων. Μάλιστα τόνισε ότι μετά την έκδοση τους  ο Περιφερειάρχης κος Αρναουτάκης έχει διασφαλίσει το ποσό των 2.500.000 ευρώ που απαιτούνται για τις απαλλοτριώσεις ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η διαδικασία για υποβολή πρότασης χρηματοδότησης από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης που έχουν αναλάβει την επικαιροποίηση της μελέτης του έργου.

Τέλος ευχαρίστησε τον Βουλευτή Ηρακλείου κο Βαρδάκη Σωκράτη για την προσπάθεια που καταβάλει για ένα τόσο χρήσιμο και σημαντικό έργο στον Δήμο Βιάννου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video