ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηλίας Λυγερός: Τιμούμε τους αγώνες του Ελληνικού λαού για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία

Ηλίας Λυγερός: Τιμούμε τους αγώνες του Ελληνικού λαού για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία

Δήλωση Ηλία Λυγερού με αφορμή την 45η Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

"Ημέρα μνήμης η σημερινή. Τιμούμε τους αγώνες του Ελληνικού λαού για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Το Πολυτεχνείο ήταν και παραμένει το σύμβολο της αντίστασης της νεολαίας μας στο στρατιωτικό - φασιστικό καθεστώς της χούντας των συνταγματαρχών.

Τιμούμε τους νεκρούς που έδωσαν τη ζωή τους για το μεγάλο αγαθό της διεκδίκησης των ατομικών και συλλογικών ελευθεριών και δικαιωμάτων.

Στις σημερινές συνθήκες ο λαός μας είναι βαθιά πληγωμένος από τις πολιτικές της λιτότητας και την αποσύνθεση του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού, όμως πρέπει να πάρουμε δύναμη από τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου και να διεκδικήσουμε, από το δικό μας μετερίζι, την ανασυγκρότηση της χώρας μας .

Είναι πολύτιμο εργαλείο η διατήρηση της συλλογικής μας μνήμης για να κατακτήσουμε την διεύρυνση της Δημοκρατίας και να συνδέσουμε το όραμα της ανάπτυξης με τους αγώνες και τις θυσίες των Ελλήνων που υπερασπίστηκαν ιδανικά και αξίες, τα οποία έχουν καταγραφεί στην συνείδηση του δημοκρατικού λαού της πατρίδας μας.

Το Πολυτεχνείο διατηρεί την διαχρονική του αξία και είναι ένας φωτεινός φάρος στον δρόμο προς την ελευθερία και την πρόοδο.

Ποτέ ξανά φασισμός."


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video