ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΣ το σύλλογο «Φίλοι του Ι.Τ.Ε Ηρακλείου Κρήτης»

φωτογραφία αρχείου

Την πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του, που είναι παράλληλα και εκλογική, πραγματοποιεί ο νεοϊδρυθείς σύλλογος «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ι ΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ι.Τ.Ε.) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ», την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα SYMPOSIA στο Μέγαρο Ντορέ (5ος όροφος)

Ο σύλλογος ο οποίος αναγνωρίστηκε και εγκρίθηκε το καταστατικό του πρόσφατα, από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, αριθμεί ήδη 68 μέλη που υπογράφουν και την ιδρυτική του πράξη.

Σκοπός του συλλόγου, μεταξύ άλλων, είναι:

-Η συνδρομή και ενίσχυση με κάθε τρόπο και μέσο των τμημάτων του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας Ηρακλείου, στην επιστημονική έρευνα, στην κατάρτιση και μάθηση και στην αξιοποίηση των στελεχών του.

-Η ενεργητική συμμετοχή του στην προώθηση και επίλυση θεμάτων που απασχολούν το ΙΤΕ καθώς και στη συνδρομή για την αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων.

-Η συμπαράσταση με κάθε τρόπο στους Ερευνητές, Καθηγητές, σπουδαστές και το προσωπικό του ΙΤΕ για την εκπλήρωση των καθηκόντων, της εκπαιδευτικής και ερευνητικής αποστολής τους.

Στη Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, την  Τετάρτη 14 Νοεμβρίου θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι πριν την εκλογική διαδικασία υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια και να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video