ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στ. Αρναουτάκης : Συνεργασία όλων για την ενίσχυση της ενδοχώρας

Στ. Αρναουτάκης : Συνεργασία όλων για την ενίσχυση της ενδοχώρας

Στην συνεργασία όλων για την ενίσχυση της ενδοχώρας της Κρήτης με έργα υποδομής και ανάπτυξης, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ζωή στην ύπαιθρο και να μην σβήσει κανένα χωριό, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας σε εκδήλωση του Δήμου Αγ. Βασίλειου Ρεθύμνου στο χωριό Κοξαρέ, όπου ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης παρουσία τοπικών Άρχων, φορέων, εκπροσώπων κομμάτων και πλήθους δημοτών παρουσίασε την αναπτυξιακή στρατηγική του Δήμου αλλά και τον ενωτικό συνδυασμό του για τις εκλογές του Μαΐου.

Ο Περιφερειάρχης στον χαιρετισμό του τόνισε την καλή συνεργασία Περιφέρειας με την Αυτοδιοίκηση, τους φορείς, επισημαίνοντας παράλληλα τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής Αγ. Βασίλειου αλλά και γενικότερα της ενδοχώρας της Κρήτης και την προετοιμασία-προώθηση μελετών, και υλοποίηση σειράς έργων, ενώ επίσης έκρινε αναγκαίο να υπάρξει σε κάθε περιοχή ένα μικρό ολοκληρωμένο τοπικό σχέδιο. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ Αρναουτάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γιάννη Ταταράκη για την καλή, γόνιμη συνεργασία που έχουν ο ίδιος και οι συνεργάτες του στην προώθηση των έργων υποδομής και ανάπτυξης. Παράλληλα ευχήθηκε στον Δήμαρχο και στους συνεργάτες του καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο τους επικροτώντας παράλληλα το ενωτικό πνεύμα που υπάρχει στην περιοχή για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

arnaoutakis dimos agiosvasileios rethimno2

Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου: Προχωρούμε υπερκομματικά

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης καλωσορίζοντας τον Περιφερειάρχη, τους φορείς, τους συνεργάτες του και τους πολίτες που είχαν κατακλύσει την μεγάλη αίθουσα και τον έξω χώρο, τόνισε ότι “χάρις την καλή συνεργασία, κοινή προσπάθεια, έχει παραστεί σημαντικό έργο προς όφελος της κοινωνίας, του τόπου ,που αναγνωρίζεται και θα συνεχίσουμε το έργο μας και την νέα περίοδο στηριζόμενοι στο τρίπτυχο: Ενότητα, συνεργασία-δουλειά, Ανάπτυξη”. Για την νέα περίοδο-πρόσθεσε-είμαστε ακόμα περισσότερο ενωμένοι και δυνατοί καθώς ποτέ άλλοτε δεν είχαμε στον συνδυασμό μας, όπως τώρα, τόσους πολλούς υποψήφιους από τόσους πολλούς διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, σε ένα ενωτικό-υπερκομματικό ψηφοδέλτιο.

Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στο έργο που έχει γίνει στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη για την έμπρακτη -όπως είπε -στήριξη του, ενώ επίσης έκανε αναφορά ευχαριστώντας την Αντιπεριφερειάρχη Μαρία Λιανή, και τον παριστάμενο Περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Κακογιαννάκη για το συνεχές ενδιαφέρον του.

Γ. Ταταράκης: Είμαστε στην «Εθνική Κρήτης» στη Περιφέρεια

Στην διάρκεια μάλιστα των ευχαριστήριων του Δημάρχου Γιάννη Ταταράκη προς τον Περιφερειάρχη για την στήριξη στο έργο του Δήμου, έκανε παράλληλα δημόσια ανακοίνωση στήριξης στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές στο πρόσωπο του κ Αρναουτάκη.” Σας Διαβεβαιώνουμε κ Περιφερειάρχη ότι στην «ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ” που αναγγείλατε εμείς θα είμαστε βασικοί παίχτες” είπε χαρακτηριστικά, χειροκροτούμενος από τους παραβρεθέντες ο Δήμαρχος Αγ Βασίλειου Γιάννης Ταταράκης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video