ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προχωρά η αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης σε οικισμούς του Δήμου Μινώα

φωτογραφία αρχείου

Στην ένταξη του έργου με τίτλο «Αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης σε οικισμούς του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας» στον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης», συνολικού προϋπολογισμού 1.346.902,69€, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης I του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», προχώρησε με απόφασή του ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αλέξανδρος Χαρίτσης, μετά από μελέτες που είχαν υποβληθεί από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας και τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Π.)

 Με την ένταξη του ανωτέρω έργου προβλέπεται η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης των οικισμών Αμουργελλών, Γαρίπας, Πατσίδερου, Αποστόλων τα οποία λόγω παλαιότητάς τους δεν μπορούν να εξασφαλίσουν επάρκεια και καλή ποιότητα ύδατος.

 Συνοπτικά τα χαρακτηριστικά των προτεινόμενων αγωγών ύδρευσης έχουν ως εξής:

  • Στον οικισμό Αμουργελλών, δίκτυο ύδρευσης συνολικού μήκους 3.084 μέτρων.
  • Στον οικισμό Γαρίπα, δίκτυο ύδρευσης συνολικού μήκους 6.578 μέτρων.
  • Στον οικισμό Πατσίδερου, δίκτυο ύδρευσης συνολικού μήκους 2.391 μέτρων.
  • Σε τμήμα του οικισμού Αποστόλων, αγωγοί ύδρευσης συνολικού μήκους 2.608 μέτρων.

  Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης έπειτα από την ένταξη του ανωτέρω έργου ανέφερε :

   « Η σημερινή απόφαση ένταξης του έργου της Αντικατάστασης των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης στους οικισμούς του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας, αποτελεί άλλη μια σημαντική επιτυχία, συντονισμένης προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι οικισμοί των Αμουργελλών, της Γαρίπας, του Πατσίδερου και των Αποστόλων, εξαιτίας της παλαιότητας των υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης. Εργαζόμαστε συνεχώς διεκδικώντας πόρους για έργα υποδομής και επενδύσεις στον τόπο μας προκειμένου να παρέχουμε συνεχώς τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλλαν στην ένταξη αυτού του έργου. Τον Υπουργό κ. Χαρίτση και τους συνεργάτες του, τους Βουλευτές του Νομού , τους μελετητές και τους συνεργάτες μας στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Π.) ».

               


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video