ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιστολή Σωκράτη Βαρδάκη για τις επιχειρήσεις της Βιομηχανικής Περιοχής

Επιστολή Σωκράτη Βαρδάκη για τις επιχειρήσεις της Βιομηχανικής Περιοχής

Την ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, τονίζει σε επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης (Βιομηχανίας) Στέργιο Πιτσιόρλα ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από την Διοίκηση του Συνδέσμου των Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, ο κ. Βαρδάκης, πρόκειται το επόμενο διάστημα να υπογραφεί το νέο σχέδιο κανονισμού λειτουργίας από τον Φορέα Διαχείρισης της Βιομηχανικής Περιοχής που είναι η ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ Α.Ε. και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του κ. Πιτσιόρλα, ο νέος κανονισμός λειτουργίας, θα λάβει τη μορφή της Υπουργικής Απόφασης, ώστε να τεθεί σε ισχύ.

Ωστόσο, σύμφωνα και με υπόμνημα του Συνδέσμου, ο νέος κανονισμός εμπεριέχει σημαντικές οικονομικές επιβαρύνσεις για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, αλλά και απώλεια άλλων δικαιωμάτων που υπάρχουν στον υφιστάμενο Κανονισμό, χωρίς να υπάρχει ανταποδοτικό όφελος.

Ο κ. Σωκράτης Βαρδάκης κάλεσε τον Υπουργό μέσω της επιστολής του να εξετάσει τις θέσεις του Συνδέσμου Επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου και να εξαντληθεί κάθε περιθώριο διαλόγου, ώστε ο νέος κανονισμός λειτουργίας, να μην σταθεί εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία των Επιχειρήσεων.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video