ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας Ιχθυαγοράς Ηρακλείου

Βασίλης Λαμπρινός: «Ένα πρόβλημα δεκαετιών λύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου τα εγκαίνια της νέας Ιχθυαγοράς Ηρακλείου, παρουσία και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού.
Ο Δήμαρχος έκοψε την κορδέλα στο κτίριο που στεγάζει πλέον τα καταστήματα χονδρικής πώλησης αλιευμάτων και ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Εν συνεχεία, στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος τόνισε: «Ένα πρόβλημα δεκαετιών για το κέντρο της πόλης, λύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Ηράκλειο απέκτησε μια σύγχρονη Ιχθυαγορά, την οποία είχε ανάγκη ενώ και οι κάτοικοι της οδού Καρτερού και των γύρω δρόμων επιτέλους θα ανακουφιστούν από την ταλαιπωρία που υπέστησαν για χρόνια, εξαιτίας της παρουσίας της συγκεκριμένης δραστηριότητας στην περιοχή τους.

ixthyagora egkainia2

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων Οπωροπωλών Ηρακλείου Μιχάλη Κονσολάκη για την βοήθειά του, όλους τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και το Δ.Σ. της ΔΕΠΑΝΑΛ που συνεργάστηκαν αρμονικά, τους ανθρώπους της εταιρείας “Δολαψάκης ΑΤΕ” που συνέπραξε με την ΔΕΠΑΝΑΛ στην ανακατασκευή του κτιρίου, καθώς και τους εργαζομένους του Δήμου που έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Όλοι οι παραπάνω, ο καθένας αναλαμβάνοντας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογούσε, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να ολοκληρωθεί επιτυχώς αυτό το πολύ σημαντικό έργο».

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Ηρακλείου Μιχάλης Κονσολάκης, οι Αντιδήμαρχοι Πέτρος Ινιωτάκης και Γιάννης Αναστασάκης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Νίκος Αγγελάκης.

ixthyagora egkainia3

Παρευρέθησαν ακόμα οι Αντιδήμαχοι Μαρία Καναβάκη, Στέλα Αρχοντάκη, Κώστας Βαρδαβάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Γιάννης Ξυλούρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιάννης Ρασούλης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ Γιώργος Τσαγκαράκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου Νίκος Φακουρέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης σε θέματα αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ματαλιωτάκης κ.ά.

Η νέα Ιχθυαγορά στεγάζεται σε κτίριο ιδιοκτησίας Δήμου Ηρακλείου και επιφάνειας 627,48 τ.μ. , το οποίο βρίσκεται στο νότιο τμήμα του οικοπέδου της Νέας Λαχαναγοράς.

ixthyagora egkainia4

Το κτίριο ήταν αναξιοποίητο και ανακατασκευάστηκε πλήρως, από την κοινοπραξία «Ένωση ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ – Δολαψάκης ΑΤΕ», με μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας, και με την καθοριστική συνδρομή του Τμήματος Περιβάλλοντος, όσον αφορά στις αδειοδοτήσεις. Το κόστος καλύφθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ταυτόχρονα με το κτίριο της νέας Ιχθυαγοράς, ανακατασκευάστηκε και ο βιολογικός καθαρισμός της Λαχαναγοράς, ο οποίος πλέον λειτουργεί κανονικά.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video