ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση στο Υπουργείο Άμυνας με «φόντο» το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου

Συνάντηση Δημάρχου Χανίων Τ. Βάμβουκα με στελέχη του Υπουργείου Εθν. Άμυνας

Πραγματοπoιήθηκε τη Δευτέρα (12/11) το πρωί, συνάντηση του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, με στελέχη της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ.) με θέμα την αξιοποίηση του Στρατόπεδου Μαρκοπούλου. Τα στελέχη με τα οποία συναντήθηκε ο Δήμαρχος Χανίων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι οι υπεύθυνοι για την αξιολόγηση της σχετικής μελέτης για την αξιοποίηση του Στρατοπέδου.

Έγινε εκτενής συζήτηση πάνω στην προμελέτη, με τους υπεύθυνους της αξιολόγησης να βρίσκουν την πρόταση του Δήμου Χανίων αρκετά τεκμηριωμένη και ενδιαφέρουσα  και πλέον δρομολογούνται οι προϋποθέσεις ώστε η μελέτη αξιοποίησης του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου να πάρει την τελική της μορφή.

Στη συζήτηση που έγινε μεταξύ του Δημάρχου Χανίων και των στελεχών της ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ. έγιναν οι σχετικές παρατηρήσεις πάνω στην προμελέτη, οι οποίες και θα οδηγήσουν στη διαμόρφωση της τελικής μελέτης.

Τη συνάντηση απασχόλησε και η διαδικασία της υπογραφής της σύμβασης ανάμεσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στον Δήμου Χανίων για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου για 99 χρόνια, στο Δήμο Χανίων. Σύμφωνα με το Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, “στόχος είναι να έχει υπογραφεί αυτή η σύμβαση παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στο Δήμο Χανίων, μέχρι τις αρχές του νέου έτους”.

Εν κατακλείδι, τα στελέχη του ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ. επιβεβαίωσαν στο Δήμαρχο Χανίων ότι το στρατόπεδο Μαρκοπούλου θεωρείται και είναι ενεργό και ως τέτοιο δεν δύναται να παραχωρηθεί στο λεγόμενο “Υπερταμείο”. Το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α.) έχει πραγματοποιήσει τη σχετική αλληλογραφία με το Υπουργείο Οικονομικών ώστε το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου να μην ενταχθεί στη σχετική λίστα της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ.).


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video