ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ιεράπετρα: Στο επίκεντρο ζητήματα στην πρωτοβάθμια εκπαιδευτική κοινότητα

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Σύλλογο «Μαρία Λιουδάκη» & τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αντιδημάρχου, κας. Μαρίας Ρουμελιωτάκη, με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Μανώλη Μακράκη και το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη» και συγκεκριμένα με τον κ. Γιάννη Πασπαράκη, την κα. Μαρία Βασαρμίδου, τον κ. Περικλή Τσαούση και τον κ. Άρη Τσίτσο.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τα αιτήματα της πρωτοβάθμιας εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Δήμου. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν ζητήματα όπως η εφαρμογή της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής, η κατασκευή αιθουσών, η στέγαση και η λειτουργία του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού καθώς και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.).

Ο κ. Καλαντζάκης αφού ευχαρίστησε τον κ. Μακράκη και τον σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη» για τη συνεργασία, τόνισε:

«Καθώς οι σχολικές υποδομές και οι άριστες εκπαιδευτικές συνθήκες ήταν πάντα προτεραιότητά μας δε σταματάμε να συμμετέχουμε ενεργά στις από κοινού διεκδικήσεις για συνολική βελτίωση των εκπαιδευτικών συνθηκών.

Έχουμε ήδη διαθέσει μεγάλα ποσά για έργα, παρεμβάσεις, ανακαινίσεις, επισκευές και προμήθειες στα σχολεία της πρωτοβάθμιας του Δήμου και συνεχίζουμε διαρκώς να ανταποκρινόμαστε άμεσα και με τον βέλτιστο τρόπο στις όποιες ανάγκες παρουσιάζονται.

Τα αιτήματα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών θα συζητηθούν και στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, και θα στηρίξουμε έμπρακτα τις αποφάσεις που θα ληφθούν.»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video