ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Περιφέρεια Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών & Φυσικών Προϊόντων στο Μάλμε της Σουηδίας

Η Περιφέρεια Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών & Φυσικών Προϊόντων στο Μάλμε της Σουηδίας

Η Περιφέρεια Κρήτης έδωσε, για πρώτη φορά, το παρόν στην Διεθνή Έκθεση «Natural Products Scadinavia & Nordic Organic Food Fair», μία από τις πιο σημαντικές Διεθνείς Εκθέσεις Βιολογικών& Φυσικών προϊόντων, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας κι αφορά την αγορά όλων των Σκανδιναβικών χωρών.

Η ελληνική συμμετοχή είχε δυναμική παρουσία με 52 συνολικά επιχειρήσεις, οι οποίες συμμετείχαν αυτόνομα ή με την υποστήριξη των Περιφερειών Κρήτης, Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας. Η μεγάλη αυτή συμμετοχή, είναι απόδειξη της εντατικοποίησης των προσπαθειών των ελληνικών επιχειρήσεων να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους και να διεισδύσουν στις αγορές του εξωτερικού.

Στο περίπτερο Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχαν 10 κρητικές επιχειρήσεις, με ελαιόλαδο και ελιές, βότανα, οπωροκηπευτικά, παραδοσιακά προϊόντα ζύμης, κρασί, πορτοκάλια, αβοκάντο και μέλι.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρωτογενή Τομέα Μανόλης Χνάρης.
Κατά την διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός στοχευμένων επαγγελματικών επαφών, με σημαντική προοπτική να εξελιχθούν σε επικερδείς εμπορικές συμφωνίες.
Την κρητική συμμετοχή τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Μάλμε, Σωτήριος Δίκος, ο Σύμβουλος Α’ του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Στοκχόλμη, Παντελής Γιαννούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Θεμιστοκλής Χειμάρας.

Σε δήλωση του ο Μανόλης Χνάρης τόνισε: «Η Περιφέρεια Κρήτης, έχοντας ήδη επιτυχή παρουσία σε πολλές διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού και εσωτερικού στηρίζει εμπράκτως, την προσπάθεια των παραγωγών και των επιχειρήσεων του νησιού για την ποιοτική και αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων τους στο εξωτερικό. Μέσω αυτής της οργανωμένης προσπάθειας τονίζεται ο εξωστρεφής χαρακτήρας της αγροτικής παραγωγής και αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η ευκαιρία να ενημερωθούν οι καταναλωτές διεθνώς, για τα μοναδικά ποιοτικά πιστοποιημένα προϊόντα της Κρήτης.»
Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης υποστήριξαν η Διευθύντρια Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Χανίων Μυλωνάκη Μαρία και η Μαλανδράκη Ελένη, υπάλληλος της ίδιας υπηρεσίας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video