ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με επιτυχία η εκδήλωση για τον Διαβήτη

Με επιτυχία η εκδήλωση για τον Διαβήτη

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου , Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, στην αίθουσα Καστελλάκι του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε Ημερίδα για το σακχαρώδη διαβήτη που οργάνωσαν η Λέσχη Lions «Κνωσός» και ο «Παγκρήτιος Σύλλογος για το Νεανικό Διαβήτη».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του κου Δημητρίου Μαμουλάκη, παιδιάτρου –παιδοδιαβητολόγου, Διευθυντή Ε.Σ.Υ. Παιδιατρικής Κλινικής Πα.Γ.Ν.Η., ο οποίος ανέπτυξε εκτενώς ένα πολύ ενδιαφέρων θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης σε παιδιά και εφήβους, επιδημιολογικά στοιχεία από το νησί μας» Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού "Μελιστάλακτη» της Βάσως Λουβάρη, μετεκπαιδευμένης Τ.Ε νοσηλεύτριας- εκπαιδεύτριας παιδιών με διαβήτη και οικογένειας στο Παιδοδιαβητολογικό Ιατρείο του Πα.Γ.Ν.Η.& Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ.

Το παραμύθι επανεκτυπώθηκε σε 200 αντίτυπα από τη Λέσχη Κνωσός και διανεμήθηκε δωρεάν στους παρευρισκόμενους.

lions diavitis2
Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά με το Δημήτρη Χουρδάκη.
Παράλληλα από τις 17:00 έως 19:00 στη Λότζια, γίνονταν μετρήσεις Ζαχάρου και γλυκοζηλιωμένης αιμοσφαιρίνης, από ομάδα φοιτητών ιατρικής.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο αμέσως προηγούμενος Κυβερνήτης του Θέματος 117Α L. Μιχάλης Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος του IPA κ. Μανώλης Ζαχαριουδάκης.

Ευχαριστούμε θερμά: το ΣΥΦΑΚ για την χορηγία του στην έκδοση του παραμυθιού, την βιοτεχνεία « Λύτινας» για τις μπλούζες και τα καπέλα, τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της εκδήλωσης και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video