ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Θάνος Κολοβός ενώνει την ΟΝΝΕΔ στην Κρήτη

Ο Θάνος Κολοβός ενώνει την ΟΝΝΕΔ στην Κρήτη

Οι οργανώσεις της γαλάζιας νεολαίας στο νησί συγκεντρώθηκαν όλες μαζί αποσκοπώντας στην ενίσχυση της εκλογικής ετοιμότητας της οργάνωσης.

Πρόκειται για μια Παγκρήτια συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του Υπεύθυνου Επαρχιακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, Θάνου Κολοβού.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στην πόλη του Ρεθύμνου με την συμμετοχή πλήθος κόσμου και από τις τέσσερις Νομαρχιακές Οργανώσεις της Κρήτης. Με την κίνηση αυτή να αποσκοπεί στην ενίσχυση της εκλογικής ετοιμότητας της οργάνωσης τόσο σε επίπεδο Κρήτης, όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Η θεματολογία της Συνδιάσκεψης κάλυπτε ζητήματα ιδεολογικής ανασυγκρότησης και στρατηγικού σχεδιασμού, καθώς η γαλάζια νεολαία αναμένεται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην πορεία προς την εκλογική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές όποτε και αν αυτές προκύψουν.

onned krhth syndiaskepsi

Στην τοποθέτηση του ο Υπεύθυνος Επαρχιακών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ, κ. Θάνος Κολοβός, επισήμανε πως «στόχος αποτελεί να υπάρχει ισχυρή ΟΝΝΕΔ όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα, διαχέοντας τη δραστηριότητα της Οργάνωσης σε όλο το χάρτη, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Σήμερα, ξεκινάει ένας νέος κύκλος. Η πρώτη Παγκρήτια Συνδιάσκεψη ΟΝΝΕΔ αποτελεί το πρώτο βήμα από ένα κύκλο Συνδιασκέψεων και εκδηλώσεων σε όλες τις περιφέρειες. Στόχος μας, να διασφαλίσουμε ότι η ΟΝΝΕΔ θα είναι έτοιμη να παίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόλο της στις εκλογικές μάχες που έρχονται, και να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας σε Κυβέρνηση και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Πρωθυπουργό. Είμαι βαθιά πεπεισμένος, ότι εδώ μέσα σήμερα, βρίσκονται οι άνθρωποι που θα διαδραματίσουν ισχυρό πολιτικό ρόλο όταν η Νέα Δημοκρατία θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Εμείς, είμαστε οι Νέα Δημοκρατία. Το πιο δυνατό και ζωντανό κομμάτι αυτής της παράταξης. Από εδώ, από το Ρέθυμνο, ξεκινάμε το μεγάλο μας ταξίδι. Ένα ταξίδι που έχει παρελθόν, παρόν και βλέποντας την σημερινή παρουσία σήμερα εδώ, είμαι σίγουρος πως θα έχει και μέλλον».

Με την σειρά της η περιφερειάρχης ΟΝΝΕΔ Κρήτης, κα. Μανία Οικονομάκη σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι οι νέοι «έχουμε χρέος στην Γενιά μας, να σηκώσουμε το ανάστημά μας και να ακουστεί δυνατά η φωνή μας, να σταματήσουμε αυτή την παρακμή που δημιούργησαν σε όλους τους Έλληνες η Κυβέρνηση ΣΙΡΙΖΑΝΕΛ και σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς».

Ως οικοδεσπότης ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου, κ. Στρατής Ψυχαράκης τόνισε πως «η Αριστερά δεν μπορεί να παριστάνει σήμερα τον κριτή των πάντων, θεωρώντας ότι οι νέοι έχουν κοντή μνήμη και να κουνά το δάχτυλο. Η μπαχαλοποίηση της κοινωνίας, ο ευτελισμός των θεσμών, η ασυδοσία, η καρτελοποίηση του κράτους και των δομών του είναι μερικές μόνο από τις παθογένειες που πρεσβεύουν».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video