ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αναπτυξιακά θέματα εξετάστηκαν στη συνάντηση Περιφερειάρχη και Δημάρχου Σφακίων

Αναπτυξιακά θέματα εξετάστηκαν στη συνάντηση Περιφερειάρχη και Δημάρχου Σφακίων

Αναπτυξιακά θέματα και χρηματοδοτήσεις εγκεκριμένων μελετών εξετάστηκαν στη συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Δήμαρχο Σφακίων Γιάννη Ζερβό. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια, συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Νίκος Καλογερής, ο Αντιδήμαρχος Σφακίων Γιώργος Πρωτοπαπαδάκης και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Μανούσος Κονταράκης.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την χρηματοδότηση για την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Σφακίων και Πολυτεχνείου Κρήτης που αφορά:

-Την συντήρηση-ανάδειξη των μονοπατιών Ε4 από Αγ. Ρουμέλη έως Χώρα Σφακίων και τις κάθετες διαδρομές
-Παρεμβάσεις συντήρησης-ανάδειξης του ιστορικού κάστρου της Αγ. Ρουμέλης, στα Κάστρα του Λουτρού και της Αγ. Αικατερίνης Ανωπόλεως
-Ανάπλαση οικίας Σειμένη στην Ανώπολη Σφακίων, του κτιρίου «Ξενουδάκη» στην Ίμπρο, και του κτιρίου «Μπικουβάρη» στο Ασκύφου

Επίσης συζητήθηκαν τα αιτήματα του Δήμου Σφακίων για την χρηματοδότηση κατασκευής τριών γηπέδων 5Χ5 στις τοπικές κοινότητες Ασκύφου-Χώρα Σφακίων και Ανώπολης, την χρηματοδότηση εγκεκριμένης μελέτης για την ανάπλαση του οικισμού Λουτρού την τοπικής κοινότητας Ανώπολης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video