ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φόρουμ Κοινής Ευρωπαϊκής Δράσης κατά του καρκίνου

Φόρουμ Κοινής Ευρωπαϊκής Δράσης κατά του καρκίνου - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Το πρώτο φόρουμ της Κοινής Ευρωπαϊκής δράσης “Καινοτόμος Συνεργασία στη Δράση Κατά του Καρκίνου - iPAAC" θα διεξαχθεί την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00-14:30 στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού.

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Παθολογική Ογκολογική Κλινική του ΠαΓΝΗ και το Κέντρο Καταγραφής Καρκίνου Κρήτης, συμμετέχει στην υλοποίηση της Κοινής Δράσης «Καινοτόμος Συνεργασία στην Δράση κατά του Καρκίνου –Innovative Partnership for Action Against Cancer», στο οποίο συμμετέχουν επίσης 44 συνεργαζόμενοι εταίροι-εκπρόσωποι χωρών από όλη την Ευρώπη, με κύριο στόχο την εφαρμογή καινοτόμων προσεγγίσεων στον έλεγχο του καρκίνου και την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

Με στόχο την παρουσίαση των σκοπών του προγράμματος για την επίτευξη ευρείας συμμετοχής και συνεργασίας φορέων στη δράση κατά του καρκίνου σε επίπεδο πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης, το πρώτο φόρουμ της Κοινής Δράσης «Καινοτόμος Συνεργασία στην Δράση κατά του Καρκίνου –Innovative Partnership for Action Against Cancer» φιλοδοξεί να αποτελέσει το έναυσμα για την συνεργασία φορέων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Aquilla Atlantis Hotel», (είσοδος από την οδό Μαλικούτη)  έχει ως εξής:

Συντονιστές: Ε Μαυρομμάτη, Δ. Μαυρουδής

11:30-12:00 iPAAC: Καινοτόμος Συνεργασία στη Δράση Κατά του Καρκίνου, Ε. Μαυρομμάτη, Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

12:00-12:00 Εθνική στρατηγική για την καταπολέμηση του καρκίνου, Α. Ξανθός, Υπουργός Υγείας.

13:00-13:30 Ιατρική ακριβείας μέσω γενετικής ανάλυσης στον καρκίνο, Σ. Αγγελάκη, Αν. Καθηγήτρια Παθολογικής Ογκολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης/Γενική Γραμματέας Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ).

13:30-14:00 Αρχείο Καταγραφής Καρκίνου Κρήτης, Χ. Λιονής, Καθηγητής Γενικής Ιατρικής & Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Πανεπιστήμιο Κρήτης/ Συντονιστής Κέντρου Καταγραφής Καρκίνου Κρήτης.

14:00-14:30 Συζήτηση


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video