ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ημέρα καριέρας στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγ. Νικολάου

Ημέρα καριέρας στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγ. Νικολάου

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην 2η «Ημέρα Καριέρας» που διοργανώνει το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 στις 11:00’, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ στον Άγιο Νικόλαο.

Η Ημέρα Καριέρας αποτελεί θεσμό στην εκπαίδευση διεθνώς και στόχο έχει τη διασύνδεση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με την αγορά εργασίας και την τοπική κοινωνία. Στην εκδήλωση αυτή θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με φοιτητές, τελειόφοιτους και απόφοιτους του Τμήματός μας, να τους αξιολογήσετε και να διερευνήσετε προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας μαζί τους, είτε στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης, είτε στα πλαίσια απασχόλησής τους στην επιχείρησή σας.

Παράλληλα, για τους φοιτητές μας θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βιώσουν μια πολύ σημαντική επαγγελματική εμπειρία, να κάνουν επαγγελματικές επαφές και να εξοικειωθούν με τη διαδικασία επιλογής προσωπικού. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα προσφερθεί μπουφές με ελαφρύ γεύμα.

Θα ήταν χαρά μας, εκπρόσωπος της επιχείρησής σας να παραβρεθεί στην εκδήλωση, να παρουσιάσει – εάν επιθυμείτε – το προφίλ της, και να συζητήσει με τους φοιτητές μας τυχόν προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας.

Για τη συμμετοχή σας παρακαλείσθε, όπως συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ

programma imerida tei


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του τμήματος στο Τηλ. 28410-91103 και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Τμήματος www.teicrete.gr/bm/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video