ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα μηνύματα για την τουριστική κίνηση της Κρήτη το 2019, από την WTM 2017 του Λονδίνου

Τα μηνύματα για την τουριστική κίνηση της Κρήτη το 2019, από την WTM 2017 του Λονδίνου

Από το Λονδίνο και τη Διεθνή Έκθεση World Travel Market 2018 ήρθαν τα πρώτα μηνύματα για την τουριστική κίνηση στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2019.

Η έκθεση που προσελκύει κάθε χρόνο το σύνολο των στελεχών της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας έδωσε το στίγμα της, με την Chnaris H.M.D.C. να παρουσιάζει τις προτάσεις της και να προβάλει όλες τις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες της εταιρείας με δικό της stand στο Ελληνικό περίπτερο και στο Κυπριακό. Πολλές ήταν και εφέτος οι επαφές που πραγματοποίησαν τα στελέχη της εταιρείας με τους tour operators και τους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τις τάσεις και επηρεάζουν τις τουριστικές ροές κάθε χρόνο, με τα πρώτα μηνύματα για το 2019 να κάνουν λόγω για μια ιδιαίτερη χρονιά. Κι αυτό, επειδή Τουρκία και Αίγυπτος έχουν ανακάμψει πλήρως τουριστικά και αναμένεται να αποτελέσουν δυνατούς ανταγωνιστές της χώρας μας, έχοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα των αρκετά χαμηλότερων τιμών.

Ο Γενικός Δ/ντης και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η Chnaris H.M.D.C. για μια ακόμα χρονιά έδωσε δυναμικά το παρών και σε αυτό το διεθνές τουριστικό γεγονός, μια έκθεση ορόσημο για την πορεία της τουριστικής κίνησης. Συνεχίζουμε την εκστρατεία μας και με τις εκθέσεις που ακολουθούν, θα βρισκόμαστε τους επόμενους μήνες στην καρδιά όλων των σημαντικών τουριστικών γεγονότων με στόχο να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Και θα πρέπει όλοι να έχουμε κατά νου ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολη χρονιά το 2019. Αυτό που αποκόμισα εγώ προσωπικά, είναι ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όλοι οι tour operators είναι μαζεμένοι όσον αφορά τον τουρισμό στην Κρήτη και στα υπόλοιπα νησιά (δεν αναφέρομαι στον τουρισμό της Αθήνας, ο οποίος θα είναι σε άνοδο), διότι υπάρχει μεγάλη μείωση στην Πολωνία, μείωση στην Αγγλία, μείωση στη Γερμανία, μείωση στη Γαλλία και γενικότερα θα υπάρξει μείωση στα έσοδα, εκτός και αν υπάρξει πάλι κάποια τρομοκρατική ενέργεια στις ανταγωνιστικές χώρες. Όλοι όσοι εμπλεκόμαστε με τον τουρισμό, οφείλουμε να ισχυροποιήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τις θέσεις μας, να ανταπεξέλθουμε στον σκληρό, διεθνή ανταγωνισμό και να προνοήσουμε εγκαίρως, έτσι ώστε να μην βρεθούμε μπροστά σε όχι και τόσο ευχάριστες «εκπλήξεις» το 2019».

Η World Travel Market

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι μια από τις μεγαλύτερες για τον τουρισμό. Στην World Travel Market γίνετε κάθε χρόνο ο ετήσιος απολογισμός της χρονιάς που φεύγει, φαίνονται οι τάσεις της επόμενη χρονιάς, αναπτύσσονται νέες συνεργασίες και καθορίζονται τα τουριστικά ρεύματα για όλο τον κόσμο.

Στόχος της Chnaris H.M.D.C. με τη συμμετοχή της στην έκθεση, είναι να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη προβάλλοντας όλα τα πλεονεκτήματα, τις ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας, την ιστορία και τον πολιτισμό μας, αλλά και το υψηλό επίπεδο των συνεργαζόμενων με την εταιρεία τουριστικών καταλυμάτων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video