ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χαιρετισμός Πολυτεχνείου 2018 Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης

Χαιρετισμός Πολυτεχνείου 2018 Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης

«Πάνω σ’ κείνη ...τη πεσµένη πόρτα δώσανε ξανά τον όρκο, όρκο της νιότης της ζωής, της λευτεριάς όρκο του ονείρου και της πράξης. »

Με αυτούς τους στίχους ο ποιητής µας Γιάννης Ρίτσος, τίµησε την επέτειο εξέγερσης της Ελληνικής νεολαίας, την εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέµβρη του 1973. Σήµερα, 45 χρόνια µετά, η 17η Νοεµβρίου, η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αποτελεί γιορτή παντοτινής µνήµης και διατήρησης ζωντανής της φλόγας, της βούλησης και της ελπίδας για τη δικαίωση αυτού του οράµατος των χιλιάδων νεαρών πολιορκηµένων σ’ εκείνο το κάστρο της λευτεριάς των τριών ηµερών. Θυµόµαστε όλοι όσοι γνωρίζουµε και διδάσκουµε σε όσους δεν γνωρίζουν πως για την ελευθερία χρειάζονται αγώνες. ∆εν αφήνουµε κενά στη διδασκαλία µας γιατί υπάρχουν κάποιοι που τα εκµεταλλεύονται και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, µε µισαλλόδοξες και φασιστικές απόψεις. Στεκόµαστε λοιπόν ταπεινά µπροστά στη µνήµη των αγωνιστών της εποχής, αναλογιζόµαστε το χρέος µας και διαφυλάττουµε τα πολύτιµα αγαθά της ∆ηµοκρατίας και της Ελευθερίας.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ∆ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video